Setari Cookie-uri

Noua Gama Weleda - rasfat pentru piele, inspiratie pentru simturi!

Gama pentru ingrijirea corpului de la Weleda se intregeste prin lansarea de noi produse de ingrijire a corpului pe baza de rodie si macese (trandafir salbatic).

Crema regeneranta de maini cu rodie, 50 ml

Aceasta crema de maini cu rodie organica contribuie la regenerarea pielii si redobandirea fermitatii acesteia, datorita complexului de antioxidanti care previne imbatranirea prematura a pielii mainilor si formarea petelor cauzate de varsta.

Uleiul pretios din seminte de rodii biologice are efect antioxidant si stimuleaza regenerarea celulara. Imbunatateste aspectul pielii si o protejeaza activ impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi.

Uleiul pur de susan si untul natural de shea impiedica deshidratarea si contribuie la finetea pielii mainilor pe termen lung. Extractele din cereale sustin fermitatea si elasticitatea pielii, iar intreaga compozitie unica are ca rezultat o piele supla si catifelata. Uleiurile esentiale naturale de lemn de santal si Davana raspandesc un parfum proaspat feminin.

Utilizare: se aplica pe pielea curata in orice moment al zilei.

Citește și:

Produs testat dermatologic si certificat organic, fara conservanti, coloranti, arome sintetice sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Pret recomandat la raft : 52,8 lei

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.