Setari Cookie-uri

Cris-Tim si-a anuntat intrarea pe piata lactatelor si lansarea gamei Mandruta

Cris-Tim si-a largit sfera de activitate, intrand pe piata lactatelor.

Ferma este echipata si mecanizata conform ultimelor tehnologii din domeniu. Toata activitatea este computerizata, animalele sunt atent monitorizate si evaluate din punct de vedere al sanatatii si al productivitatii.

Fiecare exemplar are implantat un cip electronic, care ofera informatii complete cu privire la tratamentele la care a fost supus, cantitatea de lapte produsa zilnic sau pe mulsoare, proprietatile acestuia etc.

Tot in cursul anului trecut, s-a finalizat si construirea fabricii de procesare a laptelui - unitate la standarde europene - ce permite transferul direct al laptelui de la ferma in tancurile de procesare. Aici iau nastere produsele lansate astazi sub brandul Mandruta.

Un aspect important al acestui proiect este trasabilitatea produselor. Mai precis, tot procesul de obtinere al lactatelor este perfect controlat: de la pamantul in care este pusa samanta din care vor iesi furajele pentru vacute si pana la produsul finit aflat pe raft, la vanzare.

Citește și:

In plus, spre deosebire de toate celelalte marci de lactate care se comercializeaza pe piata din Romania, produsele Mandruta se obtin exclusiv din lapte de la ferma infiintata de Cris-Tim.

Pentru inceput, gama cuprinde lapte proaspat, lapte batut, sana, iaurt si smantana, urmand sa se extinda ulterior si cu alte produse.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.