Setari Cookie-uri

Inscrie-ti liceul in Cupa Coca-Cola!

Pentru cei pasionati de fotbal sau miscare!

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

Rezultatele editiei din 2012 ne-au intarit convingerea ca fotbalul este mai mult decat o pasiune care ne uneste pe multi dintre noi; fotbalul este placerea de a face miscare pentru a te mentine in forma atat la scoala, cat si in timpul liber.

Ne dorim ca anul acesta sa crestem rata de participare si sa adunam la start cat mai multi pasionati ai fotbalului, atat jucatori, cat si suporteri ai echipelor participante.”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova.

Anul acesta, premiul pentru campioanele nationale, la fete si la baieti, consta intr-un cantonament la baza de pregatire a echipei nationale de la Mogosoaia, unde castigatorii vor avea parte de o experienta asemanatoare antrenamentelor "tricolorilor", si cate o tableta pentru fiecare component si antrenor.

Citește și:

Jucatorii si antrenorii echipelor vicecampioane vor primi cate un smartphone.

Mecanismul inscrierii in competitie

Pentru a intra in competitie, profesorii coordonatori trebuie sa descarce formularul de inscriere disponibil pe site-ul oficial.

Odata completat si semnat, formularul devine valid fie prin incarcarea lui pe site la sectiunea dedicata inscrierilor, fie prin scanarea si trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:

21 decembrie - 10 februarie: Perioada inscrierilor

25 februarie - 30 aprilie: Faza locala

19 aprilie - 12 mai: Faza regionala cu centre de desfasurare la Constanta, Iasi, Targu-Mures si Timisoara

24-26 mai: Faza finala ce va avea loc la Bucuresti

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.