Setari Cookie-uri

Renault este masina oficiala a Tortei Olimpice in Romania

Torta Olimpica va ajunge in tara pe 3 februarie

comunicat de presa

Renault este masina oficiala a Tortei Olimpice in Romania, adusa in tara noastra pentru prima data in istorie direct de la Atena. Aceasta va fi apoi transportata de catre Renault la Brasov, acolo unde va avea loc Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), in intervalul 17-22 februarie.

Renault este partener oficial al FOTE, asigurand transportul Tortei Olimpice pe traseul Bucuresti-Brasov si deplasarea staff-ului festivalului, pe toata perioada desfasurarii competitiei. Prin acest parteneriat, Renault isi declara inca o data suportul acordat valorilor olimpice, concretizat anul trecut prin sustinerea delegatiei olimpice a Romaniei in vederea participarii la Jocurile Olimpice de la Londra.

Este pentru prima data cand Torta Olimpica, unul dintre cele mai importante simboluri ale Jocurilor Olimpice, va sta propriu-zis in Romania, dupa ce aceasta a fost in trecere prin tara noastra, in 1972, in drumul spre Jocurile Olimpice de la München, si in 1980, in drum spre Moscova.

Citește și:

Flacara Olimpica va fi aprinsa pe 2 februarie, in cadrul unei ceremonii speciale organizate la Atena, pe Panathenaic Stadium. O zi mai tarziu, Flacara Olimpica va ajunge in Bucuresti.

De la Aeroportul Otopeni torta va fi preluata si escortata de 4 autoturisme Renault, doua Renault Laguna si doua Renault Latitude, care o vor purta catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Aici va avea loc, la ora 14:30, „Ceremonia de Aprindere a Tortei Olimpice”, protagonista momentului solemn al aprinderii fiind Uca Marinescu, celebra exploratoare care a atins, pe schiuri, cei doi poli ai Pamantului, intr-un singur an calendaristic (2001).

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.