Setari Cookie-uri

Renault este masina oficiala a Tortei Olimpice in Romania

Torta Olimpica va ajunge in tara pe 3 februarie

In intervalul 3-10 februarie, Torta Olimpica va ramane la Bucuresti, urmand sa fie apoi transportata de Renault la Brasov, unde va avea un loc central in cadrul Ceremoniei de Deschidere a FOTE.

Despre parteneriatul cu Renault, Octavian Morariu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat: „In 2012, Renault a fost un partener puternic al COSR, sprijinind participarea delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra si oferind 16 autoturisme ca premiu medaliatilor nostri.

Anul acesta, ne bucuram sa avem din nou sustinerea Renault, de data aceasta pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, Brasov 2013. Este prima data cand se organizeaza in Romania un eveniment sportiv de asemenea amploare, de aceea primim cu mare bucurie, ca pe un semn de profunda incredere, sprijinul partenerilor nostri. ”

Citește și:

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Renault sprijina valorile olimpice pentru ca acestea sunt valorile pe care le punem la baza activitatii noastre zilnice.

In vara am fost incantati sa ii sprijinim pe olimpici, iar acum ne bucuram sa sustinem sportivii tineri in drumul lor spre performanta. «Masina Campionilor Olimpici» si «Masina Tortei Olimpice» sunt doua titluri care ne onoreaza si care ne provoaca sa ne mentinem si noi pe podium, in tot ce facem.”

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.