Setari Cookie-uri

Chef Jakob Hausmann, noua imagine Franke in Romania

Imaginatie si talent in bucatarie

comunicat de presa

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, renumit pentru calitatea si designul distinctiv al produselor sale, anunta asocierea cu celebrul bucatar elvetian Jakob Hausmann, Chef la restaurantul Mica Elvetie si protagonistul unui show TV culinar.


Prin aceasta initiativa, Franke continua directia strategica de a oferi clientilor nu numai cele mai bune sisteme incorporabile pentru bucatarie dar si posibilitatea de a intra in fascinanta arta a gatitului.


Franke l-a ales pe Chef Jakob Hausmann ca ambasador al brandului in Romania pentru calitatile remarcabile in domeniul gastronomic dar si pentru alinierea cu valorile companiei si ale produselor.

Stilul aparte, energia si abordarea fara compromisuri cand este vorba despre calitate si inovatie il recomanda pe maestrul elvetian ca imaginea Franke.

Citește și:

Colaborarea cu Chef Jakob Hausmann va dura doi ani, timp in care toate activitatile publice ale chef-ului vor aduce in prim plan produsele Franke. Printre proiectele in care va fi implicat se numara: Scoala de Gatit din Predelut, organizarea unor workshop-uri de cooking sau show-uri culinare.

Implicarea in domeniul gastronomic este una dintre principalele puncte de interes ale companiei Franke pentru acest an. Dincolo de contributia la imbunatatirea stilului de viata al clientilor prin produse de inalta calitate, menite sa transforme bucataria in spatiul central al caminului, Franke doreste sa patrunda in lumea marilor specialisti in arta culinara pentru a putea transforma cerintele lor in sisteme menite sa aduca plus valoare atat amatorilor cat si maestrilor bucatari”, declara Florin Porojan, Director General Franke Romania

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.