Imaginatie si talent in bucatarie
Jakob Hausmann a fost scolit in Elvetia si Germania fiind un adept al bucatariei moleculare. Simpatizat si renumit pentru stilul plin de amuzament al show-ului TV al carui gazda este, Chef Jakob Hausmann este un cunoscut specialist in gastronomie din Romania, chemat in juriile multor competitii internationale, alaturi de marile staruri de gen, precum Jamie Oliver sau Robert Rainford.
La randul sau, Chef Jakob Hausmann declara: „Pentru mine, a gati este o imbinare a simturilor, la fel cum pentru Franke orice sistem reprezinta o imbinare intre inovatie la nivelul functionalitatii si design atragator. Sistemele Franke mi-au usurat de multe ori activitatea in bucatarie, motiv pentru care consider aceasta asociere modalitatea perfecta de a transmite consumatorilor multitudinea de beneficii pe care echipamentele Franke pentru bucatarie le ofera, sperand sa le ofer surse de inspiratie”.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Faceți cunoștință cu Chef Aiman: Dubai creează primul bucătar cu inteligență artificială din lume
- Un episod de colecție la NOI, ROMÂNII: Chef Joseph Hadad își spune adevărata poveste de viață
- Tensiuni și scandal la Chefi la cuțite! Chef Richard Abou Zaki a pus-o la zis pe una dintre concurente: Nu vorbi deasupra mea!
An de an, Chef Jakob Hausmann merge in Elvetia la cursuri de bucatarie moleculara. Alaturi de bucatari de elita invata tehnici de gatit molecular, sous vide, tehnici de marinare si vacumare, timpi si temperaturi de preparare a diverselor tipuri de carne dar si tehnici de mise-en-place.
Hausmann foloseste toate aceste deprinderi in bucataria restaurantului Mica Elvetie, unde combina stilul de gatit clasic cu cel molecular. Rezultatul este unul cu totul special si delicios.
"Mica Elvetie" are astazi un renume consolidat intre marile restaurante din Bucuresti si din tara, prin calitatea cu totul aparte, a ofertelor culinare si prin ambianta unica a localului.
sursa foto prima pagina: shutterstock.com