Giulia, imaginea gamei de produse cosmetice Farmec Natural

Giulia, imaginea gamei de produse cosmetice Farmec Natural
Kudika
11 Februarie 2013

Indragosteste-te de viata!

comunicat de presa

Cantareata Giulia Anghelescu a devenit ambasadorul Farmec Natural, cea mai noua gama de produse Farmec.

O alegere la fel de naturala ca si produsele Farmec, Giulia are imbinarea perfecta de calitati ce reprezinta noua gama de produse cosmetice: este frumoasa, energica, plina de viata si activa, este o femeie pentru care a fi ea insasi este cheia succesului in toate lucrurile pe care le face.

Este foarte important pentru noi ca fete sa fim constiente de farmecul nostru natural si sa stim cum sa-l punem in valoare, iar produsele Farmec Natur

al cu ulei de argan, aloe vera si galbenele sunt exact ingredientul de care avem nevoie”, a marturisit Giulia.

Sunt o mare admiratoare a brandurilor romanesti, in special a celor cu istorie bogata - asa cum este Farmec. Iar noua lor gama, pe care o recomand cu toata increderea, este ceea ce trebuie pentru ingrijirea de zi cu zi a fiecareia dintre noi”, a adaugat ea.

Indragosteste-te de viata a fost titlul pe care l-am simtit imediat ca fiind cel mai potrivit pentru Farmec Natural”, a povestit Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Sunt produse excelente pentru ingrijirea de fiecare zi, ale caror ingrediente naturale sunt o combinatie de plante recunoscute de sute de ani pentru calitatile lor exceptionale. Sunt produse care s-au nascut din dorinta de a ne apropia de esenta farmecului feminin.

Iar Giulia, prin felul ei de a fi, este alegerea perfecta pentru a reprezenta femeia pentru care viata implinita este definita de echilibru si naturalete”, a mai spus Ioana Borza.

Impreuna cu aparitia noii game Farmec Natural si alegerea Giuliei ca ambasador, Farmec a lansat un spot tv si un website dedicat - farmecnatural.ro, unde sunt disponibile foarte multe detalii despre toate produsele, informatii despre ingrijirea zilnica, promotii si concursuri.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri