Kudika
11 Februarie 2013

Indragosteste-te de viata!

comunicat de presa

Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)

Cantareata Giulia Anghelescu a devenit ambasadorul Farmec Natural, cea mai noua gama de produse Farmec.

O alegere la fel de naturala ca si produsele Farmec, Giulia are imbinarea perfecta de calitati ce reprezinta noua gama de produse cosmetice: este frumoasa, energica, plina de viata si activa, este o femeie pentru care a fi ea insasi este cheia succesului in toate lucrurile pe care le face.

Este foarte important pentru noi ca fete sa fim constiente de farmecul nostru natural si sa stim cum sa-l punem in valoare, iar produsele Farmec Natur

al cu ulei de argan, aloe vera si galbenele sunt exact ingredientul de care avem nevoie”, a marturisit Giulia.

Sunt o mare admiratoare a brandurilor romanesti, in special a celor cu istorie bogata - asa cum este Farmec. Iar noua lor gama, pe care o recomand cu toata increderea, este ceea ce trebuie pentru ingrijirea de zi cu zi a fiecareia dintre noi”, a adaugat ea.

Indragosteste-te de viata a fost titlul pe care l-am simtit imediat ca fiind cel mai potrivit pentru Farmec Natural”, a povestit Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Sunt produse excelente pentru ingrijirea de fiecare zi, ale caror ingrediente naturale sunt o combinatie de plante recunoscute de sute de ani pentru calitatile lor exceptionale. Sunt produse care s-au nascut din dorinta de a ne apropia de esenta farmecului feminin.

Iar Giulia, prin felul ei de a fi, este alegerea perfecta pentru a reprezenta femeia pentru care viata implinita este definita de echilibru si naturalete”, a mai spus Ioana Borza.

Impreuna cu aparitia noii game Farmec Natural si alegerea Giuliei ca ambasador, Farmec a lansat un spot tv si un website dedicat - farmecnatural.ro, unde sunt disponibile foarte multe detalii despre toate produsele, informatii despre ingrijirea zilnica, promotii si concursuri.

Secom introduce in portofoliu produsele naturale pentru frumusete Andalou Naturals

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: