Setari Cookie-uri

Atelier de cunoastere prin astrologie

Atelier de cunoastere prin astrologie (psihologica) si cursuri de astrologie

Cine va sustine acest atelier?


Din nevoia de a-l invata pe om sa pescuiasca singur, si nu de a-i da pestele, Antonia Dragomir a transformat fiece consultatie, fiece emisiune, intr-un prilej de predare, sub o forma sau alta, a astrologiei. Din acest motiv, a decis ca e timpul s-o faca intr-un cadru organizat, pentru a putea transmite cunostintele sale mai multor oameni.

Antonia Dragomir este consilier astrologie psihologica, astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de familie, cuplu si sexualitate, astrolog/psiholog emisiunea Euforia Club si alte emisiuni (Rtv, Focus Prima, Nasul Tv, Kanal D, TVR 2, TVR3, Vox news, DDTV), realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (care a fost transmisa in direct pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit), si redactor pe teme de astrologie.

Citește și:

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul astrolog-psiholog.ro, sau da un search pe google.

De ce este nevoie pentru a participa la un atelier?


Este nevoie sa-ti trezesti dorinta de autocunoastere, sa-ti pregatesti o minte deschisa, curioasa, sa-ti cunosti locul si data nasterii (ziua, luna, anul, ora si minutul nasterii-cu aproximatie), si sa platesti in avans 50 de Ron, costul celor 2 ore, cat dureaza un atelier.

Plata se va face in lei, in contul bancar Banc Post: RO23BPOS70006001429RON01, pe numele Antonia Dragomir.

Este necesara confirmarea platii cu cel tarziu 2 zile inainte de data la care se va sustine atelierul, confirmare care se va face la telefon 0723 770981 (dupa ora pranzului) sau pe mail antoniadragomir@yahoo.com, facandu-se automat si inscrierea, prin precizarea numelui participantului.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.