Setari Cookie-uri

Atelier de cunoastere prin astrologie

Atelier de cunoastere prin astrologie (psihologica) si cursuri de astrologie

Cand si unde vor avea loc atelierele?


Atelierele vor avea loc saptamanal, in fiece zi de sambata, ora 16, incepand cu data de 2 martie. Din momentul in care te-ai inscris, se decide, in functie de locurile disponibile, data atelierului la care vei participa.

Locatia aleasa este o camera dintr-o cafenea cocheta, Home Café, care-si merita numele prin faptul ca ofera cadrul intim necesar, o ambianta placuta, si un meniu nonconformist, din care te poti delecta pe masura ce calatoresti printre astre, o calatorie unica, nu doar o iesire banala de sambata.

Home Café se afla in Cotroceni, pe strada Dr. N. Turnescu nr.1
Pentru a avea o imagine a locatiei, poti face un tur virtual pe Facebook. sau afla mai multe detalii de pe site-ul homecafe.ro

Cursuri de astrologie

Idealul Antoniei Dragomir ar fi o lume in care cati mai multi oameni folosesc intrumente de cunoastere prin care-si trezesc scanteia divina din ei menita sa le lumineze calea.

Citește și:

Stiind ca acest ideal poate fi atins, omul avand TOTUL in interiorul lui, tot ce poate fi recunoscut prin cunoastere, aceasta a ales sa puna la dispozitie aceasta harta a cunoasterii, numita astrologia, pentru a invata cati mai multi sa paseasca in viata doar prin adevarata lor natura, divina.

Daca si tu crezi in acest ideal, din data de 11 februarie esti invitat sa comanzi cursurile de astrologie, comandand astfel o calatorie spre tine, la capatul careia te eliberezi de intrebari fara raspuns!

Cursul va cuprinde 2 etape:

1. Predarea materialelor de studiu in format electronic. Vor fi 3 pachete de materiale, care vor reprezenta 3 nivele: incepator, mediu, avansat.

Costul unui pachet: 150 Ron, total 450 Ron. Plata se va face in acelasi cont, si dupa confirmarea platii, materialele vor fi trimise pe adresa de mail indicata.

Fiecare cursant poate comanda cate pachete doreste, respectand ordinea pe nivele, si respectand totodata drepturile de autor.

Citește și:

2. Discutii libere pe baza materialelor de studiu, clarificari, exercitii, raspunsuri la intrebari. Acestea vor fi organizate bilunar, la doua saptamani dupa predarea primului pachet de materiale, si vor fi 3 intalniri de 2 ore pentru fiecare nivel (in total 9 intalniri, 18 ore), in aceeasi locatie, la Home Café. Perioada va fi anuntata din timp.

Daca nu se intrunesc grupurile necesare de cursanti, sau nu poti fi prezent intr-un cadru organizat, orele pot fi sustinute individual la cabinet, sau pe messenger/skype voce, intr-un timp nederminat, si programat de comun acord.

Daca numarul de ore nu iti sunt suficiente, poti solicita cate ore de predare ai nevoie!


Costul va fi 70 de Ron/ora.


Examenul se poate da oricand in urma parcurgerii celor 3 nivele, atunci cand te simti pregatit, si daca doresti o examinare. In urma acestui examen, la cerere, se emite o diploma de participare.

Citește și:

sursa foto primapagina: depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.