Setari Cookie-uri

Vitalact Immunity Junior

Combinatia unica de colostru si lactoferina

Lactoferina

Aceasta este o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor. Acesta functionează ca un modulator imunitar, avand efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, antiinflamator, antioxidant, favorizeaza transportul fierului in organism si ajuta la mentinerea florei intestinale echilibrate.

Principala sa functie biologict se refera la afinitatea ei foarte mare pentru fier. Din acest motiv, lactoferina este un transport optim de fier, crescand astfel si biodisponibilitatea acesteia si reducand riscul aparatiri radicalilor liberi generati in urma proceselor de oxidare.

Lactoferina si-a dovedit eficacitatea împotriva unei mari varietati de microbi si functioneaza atat ca agent bacteriostatic (nu permite agentilor patogeni sa creasca) cat si ca agent bactericid (ajuta la distrugerea agentilor patogeni).

Citește și:

Lactoferina activează raspunsul imun nespecific prin stimularea fagocitozei. Dovezi stiintifice recente au legat lactoferina de importante efecte benefice in tratamentul cancerului, în special în reducerea tumorilor. Mai mult, s-a dovedit ca lactoferina are un rol important in inhibarea virusului hepatitei C la pacientii care sufera de infectii cronice. Activitatea lactoferinei ca agent antiviral este datorata capacitatii acesteia de a inhiba legarea virusului de peretele celular.

S-a demonstrat stiintific ca lactoferina ajuta la cresterea bacteriilor probiotice sau bune, la nivelul intestinului, prin inhibarea cresterii altor microbi patogeni, asigurând astfel un echilibru al florei intestinale.

Avantajele utilizarii produsului Vitalact Immunity Junior sunt generate de urmatoarele proprietati:

Citește și:

• produs fabricat din ingrediente naturale provenite din surse proprii, controlate;

• contine colostru bovin cu un continut ridicat de anticorpi naturali, prelucrat printr-un procedeu care sa-i pastreze intacte toate componentele active si care sa asigure biodisponibilitatea acestora;

• contine lactoferina, separata din lapte de vaca, care imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism;

• intareste sistemul imunitar al copilului si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor (imunoglobulinelor) din colostru;

• bogat in vitamine, minerale si aminoacizi de baza;

• contine acizi grasi polinesaturati proveniti din surse naturale (amestec de grasimi vegetale);

• asigura un aport energetic ridicat in conformitate cu cerintele copiilor de varsta mica;

Citește și:

• usor tolerat si acceptat de catre copii ;

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.