Setari Cookie-uri

Ce cred femeile din Europa despre goluri si offside

Femeile si fotbalul

„Support Your Hero”, competitia iubitoarelor de fotbal

In contextul rezultatelor studiului, a misiunii brandului de sustinator al fotbalului si al faptului ca in spatele oricarui iubitor de fotbal sta o femeie puternica, Indesit lanseaza campania „Support your hero”, o competitie speciala pentru fanii masculini ai fotbalului.

Cu toate acestea, femeile vor fi cu adevarat protagonistele, ele avand rolul de suporteri principali ai partenerilor si prietenilor lor care viseaza sa devina fotbaliti faimosi.

Barbatii au sansa sa-si indeplineasca visul si sa joace intr-unul dintre cele mai mari temple ale fotbalului international, stadionul San Siro, alaturi de fotbalisti renumiti ai echipelor europene de top A.C. Milan, F.C. Arsenal si Paris Saint-Germain, in timp ce partenerele acestora nu vor avea doar ocazia sa isi sustina eroii, dar se vor bucura si de o experienta exclusiva in capitala internationala a modei si frumusetii, Milano.

Citește și:

Romancele se vor putea inscrie in competitie pe pagina de Facebook, intre 14 februarie si 15 aprilie 2013. Acesta ar putea fi cel mai frumos cadou pe care il ofera femeile in luna dragostei partenerilor: sansa de a deveni, fie chiar si pentru o zi, la fel ca fotbalistii pe care acestia i-au admirat dintodeauna.

Mecanism:

• Femeile il vor inscrie pe “Football Hero”-ul lor in concurs si vor construi un grup al fanilor impatimiti al acestuia. Fiecare erou va fi inregistrat alaturi de o fotografie, o descriere si un mesaj puternic de incurajare. Dupa formarea si confirmarea grupurilor (numite Hero Spaces), “cuplurile” inscrise vor invita alti pasionati ai sportului sa le devina fani si sa ii sustina pe perioada competitiei.

• In prima faza, utilizatorii pot deveni suporteri ai unui anumit grup prin votarea preferatului lor. Un grup initial de potentiali castigatori va fi selectat pe baza numarului de "like-uri" de pe site si de pe pagina de Facebook.

Citește și:

• In a doua faza, fotbalisti de elita ai celor trei echipe de top din Europa, A.C. Milan, F.C. Arsenal si Paris Saint-Germain, vor evalua Grupurile Eroilor in termeni de originalitate, pasiune si eficacitate si ii vor selecta pe cei 33 de castigatori ai concursului care vor zbura la Milano impreuna cu partenerele lor.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.