Setari Cookie-uri

Ce cred femeile din Europa despre goluri si offside

Femeile si fotbalul

Europencele pasionate de fotbal: moderne, interesate de cariera, tehnologie si viitor

Tot in cadrul cercetarii efectuate, Camillo Regalia, profesor titular de psihologie sociala la Facultatea de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Catolice din Milano a concluzionat ca ”femeile pasionate de fotbal, indiferent de tara de provenienta, s-au dovedit a fi mult mai concentrate asupra carierei lor, acordand totodata importanta distractiei si familiei. Acestea sunt in principal femei tinere, moderne, interesate de tehnologie si viitor.”

Acest proiect este o noua provocare ce arata ca sponsorizarile reprezinta pentru Indesit un teritoriu de implicare, nu numai o modalidate de a creste vizibilitatea marcii”, spune reprezentantul Indesit Company, Marco Rotta, Corporate Brand & Consumer Marketing Director. El declara ca “targetul feminin Indesit este format in principal din femei tinere si deschise catre noutati, interesate de tehnologie si, de asemenea, pasionate de fotbal este foarte important . Pe baza acestei analize a targetului (interese, obiceiuri si comportament in raport cu mass-media), am ales o platforma digitala integrata (internet si social media) ca instrument de a intra in legatura si a comunica cu ele.”

Citește și:

Pe stadion merg de 4 ori mai multe frantuzoaice decat italience

Studiul efectuat impreuna cu GFK Eurisko a aratat si ca Franta, unde peste 40% dintre femei (aprox. 14 mil.) urmaresc regulat meciurile de fotbal la TV si 12% (aprox. 4 mil.) merg sa urmareasca meciul pe stadion, este una din tarile in care femeile sunt puternic motivate de acest sport.

In Italia, doar 1 milion de femei merg sa urmareasca meciul la stadion, in principal din dorinta de a impartasi aceasi pasiune cu partenerul lor.

In Rusia, unde doar 4% dintre femei (aprox. 3 mil.) sunt interesate de fotbal, a merge la stadion reprezinta un obicei doar al unei restranse elite culturale, sociale si economice, si nu face parte din traditiile de masa.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.