Setari Cookie-uri

Colaborare inedita intre Samsung si desginerul Alexander Wang

Creativitate in slujba tinerilor cu situatii materiale si sociale precare

comunicate de presa

Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial in digital media si tehnologii convergente digitale, si designer-ul Alexander Wang, colaboreaza pentru crearea primului design inspirat de desene si imagini create cu GALAXY Note II prin crowd-sourcing.

Ilustratia se va regasi pe o geanta in editie limitata ce va fi vanduta in piete importante din lume. Fondurile astfel colectate vor fi directionate catre Art Start, o organizatie de caritate al carei scop este folosirea artelor pentru cultivarea talentelor creative ale tinerilor si copiilor cu situatii materiale si sociale precare.

Valorificand beneficiile de creare si partajare ale GALAXY Note II, Wang va implica un grup de prieteni, stilisti si fotografi, pentru a crea un desen, o imagine sau un sablon cu ajutorul dispozitivului lor GALAXY Note II. Avand rol de curator, Wang va integra toate imaginile intr-un design final.

Citește și:

Imi gasesc inspiratia in viata de zi cu zi si in oamenii care ma inconjoara, asa ca sunt incantat de idea unei creatii in comun cu cei pe care ii admir si ii respect”, a declarat Alexander Wang. „Aceasta colaborare reprezinta o noua modalitate de imbinare a tehnologiei si stilului. Sunt fericit sa sprijin o fundatie precum Art Start, care priveste arta si creativitatea intr-un mod care poate schimba vieti.”

Wang a intrat rapid in elita din lumea modei dupa ce a castigat, in 2008, mult-ravnitul premiu CFDA/Vogue Fashion Fund. Modul istet prin care Wang depaseste limitele si surprinde placut consumatorii l-au facut partenerul perfect pentru tehnologia de varf a Samsung.

Pasiunea lui Wang pentru experimente, sensibilitatea sa jucausa si stilul de viata mereu in miscare sunt trasaturi pe care dorim sa le sustinem”, a declarat Younghee Lee, Vicepresedinte Executiv in cadrul Samsung Mobile.

Citește și:

Tehnologia devine din ce in ce mai conectata cu procesele creative ale designerilor din lumea modei, iar produsele Samsung ofera utilizatorilor libertatea de care au nevoie pentru a fi creativi si totodata productivi, fara niciun fel de constrangeri.

Cum tehnologia si moda se intalnesc tot mai des, vom continua sa cream produse care inspira pasiunea prin inovatie.”

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.