Setari Cookie-uri

Colaborare inedita intre Samsung si desginerul Alexander Wang

Creativitate in slujba tinerilor cu situatii materiale si sociale precare

Dispozitivul multi-tasking GALAXY Note II, care ofera o experienta perfecta si unica de vizualizare, permite utilizatorilor sa descopere si sa isi redea ideile mai rapid, sa isi exprime gandurile intr-un mod liber si sa gestioneze task-urile mai eficient.

Este smartphone-ul ideal pentru oamenii creativi, expresivi si deosebiti. Consumatorii pot personaliza cu usurinta mesajele cu ajutorul S Pen, pot lua notite in timpul unei convorbiri telefonice sau pot trimite link-uri catre harti, videoclipuri YouTube si aplicatii, GALAXY Note II fiind astfel ideal pentru cei care se afla mereu in miscare.

Multumita display-ului HD AMOLED de 5,5 inci, ei vor putea, de asemenea, sa vizualizeze imagini deosebit de clare pe un ecran de dimensiuni mari.

Art Start este un ONG cu sediul in New York care pune arta in slujba a imbunatatirii vietii comunitatilor. Organizatia se concentreaza pe sustinerea copiilor si tinerilor cu situatii materiale si sociale precare, cu varste intre 5 si 21 de ani.

Citește și:

Prin intermediul workshop-urilor de arta pe care le organizeaza, Art Start ajuta acesti tineri sa isi dezvolte creativitatea si sa isi puna in valoare talentele, incurajandu-i in acelasi timp sa aiba incredere in fortele proprii si sa profite de oportunitatile ivite.

„Prin intermediul programelor dedicate copiilor, pe care le realizam de peste 21 de ani, ne-am putut convinge ca arta reprezinta punctul de plecare in procesul de dezvoltare al acestor tineri; este locul in care se petrece schimbarea”, a declarat Johanna De Los Santos, Director Executiv in cadrul organizatiei Art Start.

Parteneriatul incheiat cu Alexander Wang si cu Samsung Mobile ne va ajuta sa oferim acestor copii sansa de a trai lucruri la care nu ar avea acces in mod obișnuit. Inspirand acesti tineri, oferindu-le ocazia sa isi puna in practica ideile prin intermediul tehnologiei, oferindu-le consiliere pentru dezvoltarea in cariera, vom putea arata ca sursa succesului si a fericirii este creativitatea.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.