Setari Cookie-uri

Romanita Iovan vine in 7 martie la Cluj-Napoca The Woman

Inca 2 nume din industria modei pe scena The Woman

comunicat de presa

Romanita Iovan vine in 7 martie la Cluj-Napoca la editia a 2-a a conferintei nationale dedicata businessului feminin, The Woman. Designerul roman care isi prezinta colectiile la New York Fashion Week si a adus brandul Escada in Romania va participa alaturi de Andreea Marin in panelul de debate pe tema Branding personal si pasiune in munca.

Romanita aduce la Cluj si colectia de primavara-vara 2013 Escada care va fi prezentata dupa conferinta, in cadrul serii VIP.

Vicepresedinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va sustine prima prezentare a zilei, impartasindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand romanesc de lenjerie lider pe piata internationala.

Vorbitoarelor anuntate pana acum din zona de IT, din industria comunicarii, de pe zona de fashion, productie alimentara, sau care profeseaza in drept se alatura si un specialist din industria medicala.

Citește și:

Dr. Claudia Corega este printre putinii specialisti din lume cu o pregatire temeinica in tratamentul ortodontic si multidisciplinar al deformitatilor cranio-faciale si sindroamelor genetice ale capului si gatului. Aceasta a deschis in Cluj-Napoca Qsmile, o clinica pe care o conduce cu succes.

Alaturi de Romanita Iovan, Olga Stanciu si Claudia Corega va vor mai astepta la Grand Hotel Italia sa va impartaseasca povestiile lor de success si sa va raspunda la intrebari: Elena Grecu - avocat, Amalia Sterescu – Vicepresedinte companie de IT de top, Bibiana Stanciulov – antreprenor, Magiun de Toploveni , Raluca Georgescu –country manager multinationala, Larisa Petrini Managing - Partner Saatchi PR, Irina Markovits – consilier vestimentar si journalist de moda.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.