Setari Cookie-uri

Romanita Iovan vine in 7 martie la Cluj-Napoca The Woman

Inca 2 nume din industria modei pe scena The Woman

Andreea Marin va veni in calitate de invitata la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundatiei Pretuieste Viata si ambasador AVON, sponsor al acestei editii.

Programul dupa-amiezei de 7 martie contine debateuri, prezentari si o seara de cocktail cu un program special, ce va curpinde prezentari de moda, expozitii de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri si multe pauze pentru networking.

The Woman sprijina fundatia Pretuieste Viata, condusa de Andreea Marin, urmand ca profitul din vanzarea biletelor sa fie donat unei cauze sustinute de aceasta.
Cele ce vor participa vor avea ocazia sa cunoasca si sa asculte si un invitat special de sex masculin.

Veti afla despre cine este vorba accesand site-ul www.thewoman.ro si pe Facebook unde va puteti inscrie si afla mai multe detalii.

Mai multe detalii despre speakeri gasiti si aici

Citește și:

Amalia Sterescu este singura femeie din Romania si a doua din Europa care ocupa o pozitie de vicepresedinte in departamentul Suport Cliensi si consultant in outsourcing intr-una dintre companiile de IT aflata in top 5 din lume.

Romnitza Iovan este designer vestimentar care isi exporta cu succes colectiile in afara tarii, dar si om de afaceri care a adus un brand international, Escada, pe piata romaneasca. In cadrul serii VIP participantele vor avea ocazia sa admire colectia primavara-vara Escada.

Olga Stanciu este director adjunct al Grupului Jolidon. De 19 ani ajuta un brand clujean sa-si faca renume nu doar in tara, dar si in Europa, exportand colectii de lenjerie si prezentand creatiile la targurile din Paris.

Irina Markovits este consultant de stil, personal shopper si jurnalist de moda.

Bibiana Stanciulov, sociolog de profesie si fost om de radio, s-a apucat de afaceri imediat dupa ’89. Ea este producatoarea Magiunului de Toploveni, cea care conduce fabrica si un brand romanesc spre succes recunoscut international.

Citește și:

Larisa Petrini managing Partner la Saatchi & Saatchi PR. are o experienta de peste 12 ani in PR, in comunicare coorporativa, management reputational si comunicare de criza.

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are functia de country manager in cadrul Allegro Group Romania, este co-founder Wembrio care organizeaza How to Web, si conduce raluk.ro.

Elena Grecu este avocat si consilier proprietate intelectuala, avocatii-tai.ro.
Dupa 10 ani de avocatura, coordoneaza o echipa de avocati specializati in dreptul proprietatii intelectuale, dreptul muncii si corporate, oferind consultanta si ajutand in luarea deciziilor in companii.

Dr. Claudia Corega , CEO Qsmile este recunoscuta in cercurile academice internationale pentru calitatile sale profesionale de clinician, cercetator, profesor si autor a numeroase articole si carti de specialitate.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.