Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza serviciul TV Discovery la Mobile World Congress

TV Discovery simplifica foarte mult procesul de cautare de continut.

comunicat de presa:

Serviciul permite consumatorilor sa gaseasca si sa vizualizeze continut de la mai multi furnizori cu ajutorul unui dispozitiv mobil Samsung, unui Smart TV sau a ambelor

Samsung va prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care ofera consumatorilor o modalitate mai rapida si mai usoara de a gasi si a viziona programe TV si continut video. Oferind recomandari personalizate si posibilitatea de a cauta in grilele mai multor furnizori de continut, TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele.

TV Discovery simplifica foarte mult procesul de cautare de continut prin integrarea si redarea informatiei in timp real de la mai multe surse, inclusiv video-on-demand, programe TV live sau servicii de continut online, cum ar fi YouTube. In timp, serviciul ofera si recomandari personalizate, bazate pe istoricul preferintelor utilizatorilor.

Citește și:

TV Discovery permite utilizatorilor sa caute si sa vizioneze continut de la toti furnizorii nostri parteneri, indiferent daca este vorba de programe on-demand sau de emisiunile preferate ale clientilor”, a declarat Dr. Won-Pyo Hong, Presedintele si seful Media Solution Center. „Serviciul include, de asemenea, tehnologie pentru recomandari personalizate, care le permite consumatorilor sa «invete» serviciul preferintele lor personale. Cu cat acestia folosesc mai mult TV Discovery, cu atat mai relevante devin recomandarile pentru TV, filme si alte programe de divertisment on-demand. Mai simplu de atata nu se poate."

Serviciul poate fi folosit pentru gasirea si vizualizarea de continut pe televizoarele Samsung SMART sau pe dispozitivele mobile Samsung. TV Discovery poate fi folosit si pentru a transfera cu usurinta sau pentru a relua continut intre dispozitive conectate. In plus, serficiul permite transformarea unei tablete intr-o telecomanda universala cu ajutorul careia utilizatorii pot efectua cautari de programe TV live sau on-demand direct de pe dispozitivul mobil si sa vizualizeze selectiile pe Samsung Smart TV-ul lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.