Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza serviciul TV Discovery la Mobile World Congress

TV Discovery simplifica foarte mult procesul de cautare de continut.

Pentru inceput, TV Discovery va agrega continut de la Acetrax, Wuaki, MovieMax, FilmIn, Chili, Pathé si SF Anytime in tarile europene, iar in SUA de la Netflix si Blockbuster.

Printre caracteristicile TV Discovery se numara:
• Telecomanda universala: se conecteaza la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD si Blu-Ray playere, astfel incat utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-si gestiona optiunile de continut
• Recomandari personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandarilor personalizate
• Cautare avansata: Le permite utilizatorilor sa gaseasca filme, emisiuni TV si secvente video dintr-o singura cautare.
• Acelasi continut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor sa proiecteze continut de pe tableta pe televizor, sau invers.
• Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informatii despre programele urmarite si pot vedea ce au vizionat acestia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Citește și:

Serviciul TV Discovery va fi lansat in primul trimestru al anului 2013, in SUA, Coreea si 14 tari europene, printre care Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Spania pe toate seriile Samsung SMART TV, iar in al doilea trimestru al anului pe telefoanele mobile.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.