Setari Cookie-uri

Colectia capsula Antonio Berardi sezonul primavara-vara 2013

Inspirata de Peroni Nastro Azzurro

comunicat de presa

Antonio Berardi, mult apreciatul designer de moda si Ambasadorul Peroni Nastro Azzurro, continua colaborarea cu berea super-premium italiana numarul unu in lume pentru a crea “Bellagio de Antonio Berardi”.

Aceasta este o colectie limitata, inspirata de campania Peroni Primavera/Estate*, care celebreaza stilul Italian si abordarea unica pe care italienii o au cand vine vorba de “La Bella Stagione” (anotimpul frumos).

Disponibila la nivel global in sezonul primavara/vara 2013, aceasta colectie limitata contine trei articole principale care definesc stilul estival: o geanta voluminoasa de lux, o jacheta sic si o pereche de ochelari eleganti de soare, toate purtand prin detalii fine semnatura designerului Antonio Berardi.

“Bellagio de Antonio Berardi” este colectia de primavara/vara perfecta pentru admiratorii stilului italian. Fiecare obiect a fost realizat din materiale autentic italiene, create de mestesugari italieni. Colectia este menita sa poarte cu rafinament si naturalete calatorul amator de stil din orasul Milano pana in Bellagio – perla Lacului Como.

Citește și:

Antonio Berardi spune: “Colectia unisex a fost gandita pentru iubitorii stilului italian din intreaga lume pentru ca elementele ei sa fie purtate in diverse combinatii, ca piese centrale, in sezonul primavara/vara. Mi-am dorit ca fiecare element al colectiei sa nu se demodeze, sa emane calitate si maiestrie, valori care sunt importante atat pentru mine, cat si pentru Peroni Nastro Azzurro, doua branduri reprezentative pentru stilul italian.”

Atentia la detalii si pasiunea pentru accesorii a italienilor au dus la crearea ochelarilor de soare din colectia Bellagio. Forma lentilei este clasica, insa personalizata cu rame si detalii interioare pe bratul ochelarilor de culoare albastra si neagra.

In constructia jachetei am folosit una dintre tehnicile mele favorite de intrepatrundere pentru a-i oferi un aspect catifelat, iar din punct de vedere cromatic jacheta a fost creata in varianta gri inchis pentru femei si bleumarin pentru barbati. Ultima piesa, geanta versatila, a fost captusita cu neopren, iar la exterior a fost folosita o piele bleumarin din Italia de cea mai buna calitate, pentru un look cu adevarat italian”, spune Antonio.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.