Setari Cookie-uri

Colgate lanseaza o noua editie a campaniei educationale Luna Sanatatii Orale:

Cu ocazia Lunii Sanatatii Orale, Colgate lanseaza o campanie integrata de comunicare

Comunicat de presa

Cu ocazia Lunii Sanatatii Orale, Colgate lanseaza o campanie integrata de comunicare - „Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate!”, ce include promovare TV, online si activari dedicate in magazine.

Campania (desfasurata in perioada 21 februarie - 24 martie 2013), realizata in parteneriat cu AMSPPR (Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania) isi propune cresterea nivelului de educatie a romanilor cu privire la obiceiurile de ingrijire orala corecta. Patru vedete locale au decis sa se alature initiativei: Andreea Berecleanu, Giulia, Dana Rogoz si Andreea Ibacka, promovand cele mai bune solutii complete pentru sanatatea orala.

In aceasta editie a Lunii Sanatatii Orale Colgate, o initiativa traditionala pentru companie inca din anii '90, Colgate invita consumatorii sa afle ce sistem de ingrijire orala li se potriveste. Cele patru ambasadoare sustin importanta unei igiene orale corecte, complete si potrivite fiecaruia dintre noi. Astfel, ele promoveaza patru tipuri de sisteme de ingrijire orala, dupa cum urmeaza: Andreea Berecleanu - Colgate Total, Giulia - Colgate Total Pro Gum Health, Dana Rogoz - Colgate Max White One, Andreea Ibacka - Colgate Sensitive Pro Relief.

Citește și:

Andreea Berecleanu: „Cum sa te ingrijesti de sanatatea orala este o preocupare constanta. Colgate Total reprezinta solutia pentru o protectie completa, imbatabila, pe parcursul intregii zile. Luna Sanatatii Orale este un proiect frumos care te ajuta sa-ti gasesti produsele potrivite pentru a beneficia de cea mai buna ingrijire orala.”

Giulia: „Sunt incantata sa fiu alaturi de aceasta initiativa Colgate care invita romanii sa afle cum sa se bucure de un zambet sanatos si frumos. Cat timp am fost insarcinata, am folosit produsele Colgate Total Pro Gum Health care mi-au oferit ingrijirea necesara pentru gingie.

Dana Rogoz: „Pentru mine, stralucirea zambetului inseamna sanatate si sunt atenta sa urmez toti pasii de ingrijire pentru o dantura imaculata, folosind produsele din sistemul Colgate Max White One. Am decis sa ma implic in campania Colgate pentru a incuraja romanii sa aiba incredere in zambetul lor.

Citește și:

Andreea Ibacka: „M-am alaturat cu drag campaniei initiate de Colgate. Sensibilitatea dentinara poate fi o afectiune serioasa si stiu cat de important este sa gasesti solutia potrivita pentru a te putea bucura de orice desert sau tip de bautura calda sau rece. La recomandarea medicului meu dentist, am ales Colgate Sensitive Pro Relief.”

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.