Setari Cookie-uri

Colgate lanseaza o noua editie a campaniei educationale Luna Sanatatii Orale:

Cu ocazia Lunii Sanatatii Orale, Colgate lanseaza o campanie integrata de comunicare

Campania beneficiaza de o comunicare integrata (TV si digital) si, de asemenea, include activari in magazine la nivelul intregii tari. In mediul online, campania beneficiaza de o promovare intensa prin intermediul unor testimoniale-video din partea ambasadoarelor campaniei Luna Sanatatii Orale Colgate. Aceste filme vor fi postate si pe pagina de Facebook ColgateRomania, unde utilizatorii vor fi invitati sa afle sistemul de ingrijire orala care li se potriveste, completand testul disponibil in aplicatia dedicata campaniei.

Tot pe pagina de Facebook ColgateRomania, va fi creat si un tab educational „Intreaba medicul”, cu ajutorul caruia medicul stomatolog Raul Paraschivescu va raspunde intrebarilor consumatorilor, va oferi sfaturi si recomandari pentru o sanatate orala optima.

Intre 21 februarie si 24 martie 2013, orice produs Colgate achizitionat poate duce la castigarea marelui premiu – implinirea unei dorinte in valoare de 10.000 de euro. Campania va fi derulata la nivel national, cu activare si interactiune directa prin prezenta consultantilor Colgate in sanatate orala in 77 de magazine de tip hypermarket (Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland). Fiecare retea de magazine va beneficia de o serie de premii personalizate, ce vor fi oferite garantat tuturor celor care cumpara doua produse complementare Colgate participante in campanie din gamele: Ingrijire completa, Sensibilitate dentara, Albire dentara, Afectiuni gingivale, Ingrijire Orala pentru Copii. Premiile garantate constau intr-o serie de cani, in editii speciale pentru cele cinci retele de hypermarketuri partenere.

Citește și:

Mecanismul campaniei va fi comunicat prin mai multe canale: TV, internet si materialele POP prezente in magazinele participante.

Consultantii Colgate in sanatate orala vor asista cumparatorii pe toata durata campaniei, invitandu-i sa afle sistemul de produse care li se potriveste cel mai bine, prin testul disponibil pe tablete. De asemenea, informatiile legate de campanie si regulamentul sunt disponibile pe pagina de Facebook si pe www.colgate.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.