Setari Cookie-uri

Samsung a incheiat un parteneriat cu Humanitas

Samsung si Humanitas ofera pasionatilor de lectura carti electronice pe gadget-ul preferat

comunicat de presa

Samsung Readers Hub 2.0 include peste 100 de titluri Humanitas. Editura pregateste variante electronice pentru toate lansarile viitoare

Samsung Electronics ofera in exclusivitate utilizatorilor romani peste 100 de carti ale Editurii Humanitas, prin intermediul platformei Readers Hub 2.0. In plus, in perioada urmatoare, noi titluri Humanitas vor aparea si in varianta electronica, astfel ca utilizatorii Readers Hub vor avea acces la o biblioteca digitala variata.

Romania este a cincea tara din lume in care serviciul Readers Hub 2.0 ofera continut localizat. Prin aceasta colaborare cu Editura Humanitas, facem un pas important pe piata cartilor electronice din Romania, oferindu-le utilizatorilor acces la o vasta biblioteca digitala in limba romana, prin intermediul unei aplicatii prietenoase si usor de folosit”, a declarat Ruxandra Stefanescu, Content Manager in cadrul Diviziei de Telecom a Samsung Romania.

Citește și:

„Accesul facil la un numar mare de titluri, interfata intuitiva si functiile avansate transforma Readers Hub 2.0 in aplicatia ideala pentru pasionatii de lectura”.

„La aproape trei ani de la lansarea celor dintai ebook-uri Humanitas, de altfel printre primele de pe piata romaneasca de carte, titlurile editurii noastre au sansa de a ajunge mai repede la cititorii lor, fie ca sunt din Romania, fie din alte colturi ale lumii. Iar culoarul pe care pornesc cartile electronice spre cei dornici sa-si imbogateasca biblioteca virtuala e deschis, firesc, de evolutia tehnicii”, a declarat Iustina Croitoru, Redactor-sef dezvoltare Editoriala, Editura Humanitas.

Continutul Humanitas se alatura celor cateva mii de carti in format electronic din intreaga lume la care utilizatorii Samsung au deja acces cu Readers Hub 2.0, de la carti de bucate cu ilustratii si pana la lecturi pentru copii.

Citește și:

Cartile electronice pot fi cumparate foarte usor, cu ajutorul cardului de credit. Totodata, parola de acces si butonul „sign-in” le ofera acces utilizatorilor la e-reader de pe mai multe dispozitive Samsung.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.