Setari Cookie-uri

Samsung a incheiat un parteneriat cu Humanitas

Samsung si Humanitas ofera pasionatilor de lectura carti electronice pe gadget-ul preferat

Readers Hub 2.0 iti permite sa cauti in biblioteca si iti ofera, de asemenea, un serviciu de recomandari de continut prin intermediul caruia oricine poate gasi si mai repede titlurile de care este interesat.

De asemenea, interfata intuitiva le permite cititorilor sa-si personalizeze exemplarul digital: marimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului pot fi modificate pentru o lectura cat mai placuta, oriunde si oricand.

Aplicatia le permite utilizatorilor sa faca adnotari si sa sublinieze pasajele importante. Notitele sunt salvate separat pentru a fi gasite rapid si partajate cu prietenii. Mai mult decat atat, ei pot posta pe retelele sociale pasajele preferate din carte.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu urmatoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 si ePub 3. In plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmari, incarca si gestiona ofertele proprii de carti electronice.

Citește și:

Serviciul Readers Hub 2.0 poate fi descarcat din Samsung Apps store pe dispozitive precum Note II, Galaxy S III, Galaxy S III Mini, Galaxy Note 10.1 (N8000) și Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (N8010).

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.