Setari Cookie-uri

Fii Master in Arta Modelarii Sprancenelor si Genelor!

Invata secretele unei sprancene perfect modelate de la expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE!

Comunicat de presa

Design-ul sprancenelor, indeminarea de a modela pe fata clientelor sprancene cu un contur cat mai apropiat de cel ideal, este ingredientul de baza al unui parteneriat pe termen lung, al loialitatii si bucuriei clientelor tale!

In perioada 13-14 aprilie 2013, expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE iti vin in ajutor pentru a te ajuta sa deprinzi abilitatea de a deveni un stilist specializat in design-ul si stilizarea sprancenelor. Intre fizionomie si forma aleasa pentru sprancene este o stransa legatura, iar, la randul lor, sprancenele bine desenate vor contribui enorm la infrumusetarea si conturarea fetei. Pe parcursul celor 2 zile de teorie si practica, vei avea ocazia sa intelegi particularitatile si pasii necesari pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine “arcul perfect”!

Citește și:

Evenimentul este adresat cosmeticienelor si make-up artistilor, care vor sa devina “Masteri in Arta Modelarii Sprancenelor si Genelor”!

Cursul va fi sustinut de Daniela Oana Blenovici make-up artist, cosmeticiana si formator dermato-cosmetica. La curs va fi prezenta si Doamna Doctor Manuela Ravescu, care va putea raspunde intrebarilor din domeniul esteticii profesionale, atat in ceea ce priveste procedurile cosmetice, cat si cele medicale, inclusiv cele mai noi si inovative tratamente medicale.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.