Setari Cookie-uri

Fii Master in Arta Modelarii Sprancenelor si Genelor!

Invata secretele unei sprancene perfect modelate de la expertii Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE!

Durata cursului este de doua zile, sase ore pe zi. In prima zi se va desfasura partea teoretica, impreuna cu o demonstratie practica din partea Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE, iar in cea de-a doua zi – fiecare participant va avea posibilitatea sa exerseze pe modelele aduse tot ce a invatat cu o zi inainte. Beneficiul extraordinar de a fi sub supravegherea expertilor Scolii BEAUTY ONE, va aduce participantilor avantajul de a corecta erorile, imbunatati practica si de a intelege exact cum sa puna in aplicare metodele profesioniste de stilizare si design al sprancenelor.

In prima zi a cursului, programa include:

1. Tehnica Pensatului

2. Adaptarea sprancenelor in functie de fizionomie,corectii si retusuri cu ajutorul sprincenelor

3. Stilizare sprancene prin utilizarea de produse specifice:farduri si creioane

Citește și:

4. Vopsirea sprancenelor

5. Aplicarea genelor false smocuri

Pentru cea de-a doua zi, pratica, se vor folosi produsele de machiaj profesionale si pensulele scolii si, din motive obiective de logistica, fiecare participant este rugat sa isi aduca instrumentele specifice precum penseta, forfecuta, periuta, dar si modele pentru a putea exersa live. Se vor face poze inainte / dupa si fiecare elev va primi diploma de participare si absolvire a cursului.

Pretul de participare este de 200 de ron. Pentru inscrieri si informatii, persoana de contact este Daniela-Oana Blenovici, telefon 0753.028.059 sau pe adresa de e-mail contact@scoaladecosmetica.ro.

Inscrierile se fac pana in data de 5 aprilie, la sediul Scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE: Strada Hagi Ghita, numarul 13, sector 1, Bucuresti.

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.