Setari Cookie-uri

Noile game Nufar si Triumf - Impreuna facem casa luna!

Farmec include in portofoliu primele produse de curatenie cu principii naturale active

comunicat de presa

Primavara este anotimpul renasterii naturii, dar si anotimpul in care toti romanii se pregatesc de vremea calda si sarbatorile de Pasti printr-o curatenie perfecta a casei. Farmec le-a pregatit tuturor o surpriza menita sa le usureze munca: gamele Nufar si Triumf, binecunoscute pentru eficienta lor, revin in aceasta luna pe rafturi cu produse noi, dar si cu ambalaje si etichete noi, mai vesele si mai atragatoare.

De acum, niciun coltisor al casei nu va scapa nelustruit, pentru ca gama Triumf are astazi 5 produse si gama Nufar nu mai putin de 17 produse.

Noutatea absoluta a acestui sezon este subgama Nufar Verde, o grupa de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazeaza pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de musetel, pH neutru si un parfum hipoalergenic.

Produsele nu au coloranti si sunt disponibile in ambalaje reciclabile. Farmec, prima companie locala care fabrica astfel de produse, a inclus in aceasta grupa un produs universal de curatenie, unul pentru geamuri si unul pentru curatarea vasului de toaleta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.