Setari Cookie-uri

Noile game Nufar si Triumf - Impreuna facem casa luna!

Farmec include in portofoliu primele produse de curatenie cu principii naturale active

Tot in gama Nufar intra si cele trei produse dezinfectante, cu actiune bactericida si fungicida dovedita, fara clor si cu un parfum deosebit de placut pentru acest tip de produse. Sunt disponibile in formula universala, formula pentru baie si formula pentru vasul de toaleta.

Produsele traditionale din gama Nufar - detartrantii, produsele pentru igiena baii, produsele pentru suprafete si produsele pentru tesaturi, au actiune rapida, sunt foarte eficiente si pot fi identificate foarte usor la raft datorita culorilor placute ale noilor ambalaje.

Produsele din gama Triumf, cu un istoric de peste 30 de ani, sunt cunoscute pentru formulele ultra-active pentru curatarea bucatariei, au timpi scurti de actiune si sunt foarte eficiente pentru curatarea suprafetelor zonelor de gatit din bucatarie. Toate au acum ambalaje noi si moderne, cu protectie pentru copii.

Citește și:

Deoarece consumatoarele noastre si-au pastrat timp de atatea generatii preferinta fata de produsele Nufar si Triumf, ne-am dorit sa le daruim, o data cu aceasta noua primavara, si doua game care sa le ajute la curatenia completa a locuintei”, a spus Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec S.A. Cluj-Napoca.

Astfel, ne-am propus ca impreuna sa facem casa luna, pentru ca orice gospodina are nevoie de ajutor la curatenie. Si pentru ca ne doream nu numai un ajutor de nadejde, ci si o adevarata sursa de inspiratie, ne bucuram enorm sa o avem ca ambasador pe actrita si cantareata Maria Buza”, mai spune Ioana Borza.

Produsele pot fi achizitionate din magazine traditionale, din supermarketuri si hipermarketuri.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.