Setari Cookie-uri

E timpul sa vorbim despre NIVEA BB Cream 5in1

Un look impecabil cu un singur gest!

comunicat de presa

E deja dimineata, alarma se incapataneaza sa sune insistent si, oricat de tentant ar fi confortul asternutului, trebuie sa te prgatesti pentru o noua zi. Curatare, hidratare, fond de ten... stim, rutina zilnica de ingrijire a unui look impecabil consuma timp. Sau nu?

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai la indemana un produs care combina toti pasii din rutina de ingrijire intr-un singur gest, lasandu-ti pielea hidratata, neteda si luminoasa, acoperind imperfectiunile sau semnele de oboseala printr-o simpla aplicare.

Imbogatita cu Minerale, Provitamina B5 si un strop de machiaj, noua NIVEA BB Cream 5in1 este o crema de infrumusetare ce hidrateaza tenul si ii confera un aspect uniform, fara imperfectiuni.
Este o noua generatie de creme pe care le-ai asteptat dintotdeauna!


O aplicare, 5 beneficii

NIVEA BB Cream 5in1 combina cu succes avantajele mai multor produse de ingrijire a tenului intr-unul singur. Formula sa unica ii confera pieleii 5 beneficii imediate pentru un aspect impecabil:

Citește și:

1. Ajuta la netezirea tenului oferindu-i un aspect uniform fara pori dilatati.

2. Acopera imperfectiunile, punctele rosii, semnele de oboseala, cearcanele sau ridurile fine.

3. Lumineaza si revitalizeaza tenul ajutand la restabilirea echilibrului sau natural.

4. Hidrateaza tenul avand o textura usoara ce se absoarbe rapid in piele.


5. Protejeaza pielea sensibila
de radiatiile UV si efectele nocive ale acestora precum imbatranirea prematura fiind prevazuta cu factor de protectie solara SPF 10.

Avand la baza tehnologia Hydra IQ care ajuta la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor), NIVEA BB Cream 5in1 ofera tenului hidratarea necesara, fara a-l incarca in exces.

Provitamina B5 imbunatateste capacitatea pielii de a se hidrata si stimuleaza regenerarea celulelor, in timp ce Untul de Shea rasfata tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o ingrijire completa.

Citește și:

Combinatia de micro-minerale si pigmenti de culoare permit produsului sa imprumute proprietatile unui fond de ten, acesta reusind sa acopere cu succes micile imperfectiuni, petele sau zonele rosii.

“Avantajul micro-mineralelor este ca nu blocheaza porii, lasand pielea sa respire libera”, explica Sepideh Reshad, Product Development Face Care, Beiersdorf. Pielea atinge astfel nivelul optim de hidratare, ramanand neteda si catifelata pe parcursul intregii zile, iar tenul capata un aspect uniform, fara urme de oboseala.

NIVEA BB Cream 5in1 in doua nuante de culori

Descopera cele doua variante disponibile pentru NIVEA BB Cream 5in1: Light sau Medium to dark si alege nuanta potrivita tipului tau.

Povestea BB Cream

Formula orginala a cremelor BB sau Blemish Balm a fost descoperita in anii 60, in laboratoarele unui cosmetician german si a fost apreciata initiala pentru proprietatile sale hidratante si regeneratoare, utile mai ales in refacerea tenului dupa tratamente cosmetice. Povestea BB Cream continua ulterior pe continentul asiatic unde cremele dau tonul unui nou trend de ingrijire si machiaj.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.