Setari Cookie-uri

Produsele SEBBIN disponibile acum si in Romania

Cel mai calitativ si revolutionar implant cu Naturgel

De 25 de ani, Laboratoarele SEBBIN au inovat si au dezvoltat continuu o gama de implanturi de calitate care sa satisfaca necesitatile reconstructive sau cosmetice ale femeilor si barbatilor. Produsele SEBBIN, folosite de Dr. Renert Gadi sunt acum disponibile si in Romania, prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy. Company.

Gelul SEBBIN provine de la cei 2 producatori americani de gel siliconic medical inregistati de FDA si anume Nusil Technology si Applied Silicone. Gelul are proprietati coezive, care pot fi crescute in funtie de caracteristicile dorite.

Noul gel Naturgel se evidentiaza prin trei calitati: memorie (revine la forma initiala), flexibilitate (maleabil indiferent de consistenta, faciliteaza insertia) si naturalete (consistenta implantului este apropiata de cea a glandei mamare). Naturgel este disponibil acum in doua variante: coeziv pentru implanturi flexibile si clasice si inalt coeziv pentru implanturi ferme.

Citește și:

De ce sa alegem Naturgel?

,,Acest produs evita interventiile ulterioare si scade foarte mult riscul de infectie. De asemenea, ofera un rezultat de durata, rata absorbtiei fiind foarte scazuta (15-30% cu Microfill la 6 luni, comparativ cu 35-75% cu metoda standard). Mai mult, are si efect de rejuvenare asupra pielii, iar efectele adverse sunt aproape inexistente, fara edeme si echimoze”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.

Implanturi care se pot face cu Naturgel

Implanturile mamare pot fi rotunde sau anatomice, preumplute cu gel siliconic, care are diferite nivele de coezivitate in functie de fermitatea dorita, sau pot fi umplute cu solutie salina fiziologica. De asemenea, pot avea diferite proiectii si diferite marimi. Permit femeilor atat reconstructia cosmetica, cat si fiziologica a sanului.

Citește și:

Implanturile rotunde sunt netede sau texturate si preumplute cu Naturgel. Exista trei tipuri de implanturi flexibile. Cele Morfo-estetice au cea mai vasta gama de baze si cea mai joasa proiectie de pe piata (15 produse, volum: 120cc - 470 cc).

Implanturile cu extra-baza au un profil moderat si profil inalt (20 de produse, volum: 60cc -565cc) la fel ca si implanturile clasice (20 de produse, volum: 80cc- 615cc). Implanturile ferme au un profil moderat si inalt (20 de produse, volum: 90cc - 670cc.

In cazul implanturilor anatomice alegerea este simplificata pentru ca exista doua inaltimi si trei proiectii. Are o textura noua, insa suficient de rugoasa incat sa nu permita rotirea implatului.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.