Setari Cookie-uri

Produsele SEBBIN disponibile acum si in Romania

Cel mai calitativ si revolutionar implant cu Naturgel

Implanturile de gluteus sunt foarte cunoscute in Brazilia de mai bine de 20 de ani, aceste implanturi au fost recent introduse si in Franta, atat in scop cosmetic cat si reconstructiv.

Implanturile de gamba sunt folosite mai ales in chirurgia reconstructiva. Aceste implanturi pot fi folosite si in scop cosmetic pentru a da forma gambelor considerate prea subtiri. Sunt disponibile in trei lungimi si au consistenta similara cu a muschiului.

Cancerul testicular reprezinta intre 1 si 2% dintre cancerele barbatilor si este diagnosticat frecvent la barbatii cu varste intre 15 si 35 de ani. Implantul testicular permite refacerea aspectului estetic si fiziologic, fiind disponibil in cinci inaltimi diferite.

Expandatoarele de tesut sunt comercializate intr-o gama variata de forme si marimi potrivite pentru orice fel de operatie de augmentare.

Citește și:

Implanturile facute la comanda sunt realizate pentru a compensa o deficienta osoasa sau o malformatie congenitala sau accidentala, asa ca Pectus Excavatum, Sindromul Poland, hipoplazie toracica, insuficienta musculara sau tisulara, ruptura de muschi pectoral, sindrom Rokitansky etc.

Lipofilling-ul este indicat pentru umplerea oricaror zone faciale sau corporale reduse,
inclusiv pentru marirea penisului sau injectarea mainilor. Aceste profuse nu se folosesc pentru injectarea sanilor.

Continutul implantului

Indiferent de tip, un implant este format din: invelis, un plasture de ocluzie si continut. Invelisul poate varia in functie de suprafata (neted, texturat, miro-texturat), flexibilitate (depinde de tipul implantului, de materialul din care este facut si de “know-how-ul" fabricantului) si de grosime (depinde mai mult sau mai putin de flexibilitate).

Citește și:

Netede, texturate sau micro-texturate. Ce alegem? Decizia este a chirurgului. ,,Cele netede se folosesc mai ales pentru implanturi retro pectorale si sunt mai usor de introdus. Cele texturate se folosesc pentru implanturi retro glandulare sau retro pectorale, sunt recomandate pentru implanturile anatomice si mai ales pentru pacientii cu istorie de contractie capsulara.

Implanturile micro-texturate nu exista de foarte mult timp, insa ele inglobeaza avantajele implantuilor netede si texturate”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.

Gonflabilele si expandatoarele de piele contin 0.9% solutie salina, iar cele pre-umplute gel natural coeziv, gel natural inalt coeziv si gel natural foarte inalt coeziv (pentru gluteus).

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.