Setari Cookie-uri

SORIG.Cosmetice autentice tibetane cu valoare terapeutica

Povestea BioTibet

comunicat de presa

Am gasit produsele SORIG intr-un loc unde oamenii scriu ganduri frumoase pe stegulete agatate in calea vantului pentru ca, spun ei, vantul le va duce acolo unde este nevoie de ele.

Nu mi-am gasit neaparat acolo pe deplin echilibrul, dar l-am vazut existand in toate formele sale si am inteles cata nevoie am de el. Tot acolo mi-am daramat anumite mituri dupa care am fost invatati sa ne ghidam viata.

De exemplu, am inteles ca miscarea fizica practicata in exces produce un dezechilibru energetic pentru care corpul de cele mai multe ori nu este adaptat sau pregatit. Ca un consum exagerat de fructe si legume crude reprezinta un efort mare pentru sistemul digestiv, pe care nu orice organism il poate suporta.

Am invatat in general ca tot ceea ce exista este supus legilor echilibrului si ca fortarea acestuia are de obicei un pret asupra starii de sanatate si de bine pe termen lung.

Citește și:

Ulei terapeutic pentru masaj, pret 32, 00 lei.

Exista secrete stravechi si ritualuri despre sanatate, frumusete interioara si exterioara pe care calugarii tibetani le stiu si le aplica de peste 2500 de ani. Rezultatele palpabile ale acestora sunt solutii terapeutice si produse cosmetice care promit o vitalitate incredibila si echilibrul energetic esential sanatatii. Din aceasta gama fac parte si produsele cosmetice SORIG.

Produsele Sorig sunt fabricate in cadrul Institutului Men-Tshee-Khang aflat in Dharamsala, India – singurul institut acreditat de medicina tibetana din lume, aflat sub patronajul HH Dalai Lama. Tocmai de aceea, dincolo de beneficiul cosmetic, produsele Sorig au si valoare terapeutica.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.