Setari Cookie-uri

Cum iti imbunatateste cuptorul electric experienta gatitului

Avantajele cuptorului electric

comunicat de presa

Coacerea uniforma, gatirea simultana a mai multor preparate, programele automate de gatit, functia de auto-curatare si consumul redus de energie se numara printre cele mai apreciate beneficii ale cuptorului electric de consumatorii din Romania.

Specialistii Hotpoint explica avantajele cuptorului electric, care fac experienta gatitului simpla si placuta.

Temperatura constanta

Un prim beneficiu este reprezentat de reglarea si mentinerea constanta a temperaturii pe tot parcursul experientei gatitului. Astfel, alimentele se coc uniform, in cel mai scurt timp posibil, reducand consumul de energie. In plus, coacerea se face fara pierderea umiditatii, iar alimentele nu se ard si nu se prind de vas.

Pentru a maximiza experienta gatitului, cuptoarele electrice de la Hotpoint beneficiaza de sistemul Dual Flow, ce creeaza prin ventilator doua fluxuri de aer separate, care asigura o gatire uniforma.

Citește și:

Mai mult, sistemul mentine temperatura usii cuptorului mai coborata fata de cuptoarele traditionale, caracteristica ce sporeste siguranta acestuia mai ales cand sunt prezenti copii.

Spatiu mai mare

Cuptorul electric ofera posibilitatea prepararii simultan a mai multor feluri de mancare, asezandu-le pe diferite trepte ale acestuia.

Este o optiune cu adevarat eficienta mai ales atunci cand vrem sa pregatim o masa mare, precum cea de Paste.

Astfel, pentru economisirea timpului dedicat gatitului, Hotpoint a creat cuptorul Openspace, singurul cuptor cu dimensiuni standard de 60 cm, dar cu o capacitate de 77 de litri. Cea mai semnificativa inovatie a cuptorului Openspace o reprezinta separatorul termic care permite separarea intregii cavitati ExtraLarge in doua spatii de marimi diferite.

Acestea pot fi folosite si simultan pentru gatirea unei cine complete. In acest mod pot fi gatite in acelasi timp retete diferite, la temperaturi diferite, precum dulciuri sau peste, fara ca mirosurile si savoarea sa se amestece.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.