Setari Cookie-uri

Cum iti imbunatateste cuptorul electric experienta gatitului

Avantajele cuptorului electric

Programe automate de gatit

Cuptoarele electrice beneficiaza de programe automate pentru gatit, ce seteaza parametrii potriviti in functie de reteta aleasa in prealabil: temperatura si durata variaza in timpul gatirii pentru a asigura rezultate excelente.

In plus, programele automate de gatit permit coacerea in functie de gusturile fiecarui consumator si asigura dospirea profesionala a aluatului de prajitura, gatirea corecta a fripturii de miel, de vita, de porc sau pui sau o coacere perfecta a pestelui.

Cuptoarele Hotpoint ofera o gama de pana la 31 de programe de gatit, de la paine, pizza, paella, briose, tarte, file de peste, peste in folie, carne de manzat, vita, miel, porc sau pui.
Consum redus de energie

In contextul cresterii pretului consumului de gaze, alegerea curentului electric pentru gatit poate fi alternativa ideala. Astfel, in decizia achizitionarii unui cuptor electric, clasa de consum reprezinta un criteriu in functie de care se alege modelul. Chiar daca investitia initiala intr-un model mai economic poate fi ridicata, in timp, se pot realiza economii substantiale.

Citește și:

Modelele din clasa A sunt mult mai eficiente, iar cuptoarele Hotpoint au cel mai redus consum de energie din aceasta categorie, mai mic cu 20%, acesta ajungand chiar si la 0,63 kWh la o coacere normala.

Functia de Autocuratare

Gatirea alimentelor intr-un cuptor curat este mai sanatoasa si mai eficienta. Cuptoarele electrice au functii de autocuratare, precum cea pirolitica de la Hotpoint. Aceasta dispune de un ciclu automat de curatare care nu necesita produse chimice.

In functie de tipul de murdarie, puteti alege intre mai multe cicluri de piroliza. La sfarsitul ciclului, este suficienta indepartarea resturilor pulverizate cu o carpa umeda. Mai mult, interiorul usii din sticla este lipsit de spatii in care sa se poata depozita murdaria sau unsoarea, caracteristica ce face mai usoara si mai eficienta curatarea.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.