Setari Cookie-uri

Fotografia profesionala si de inalta performanta posibila cu Samsung NX300 disponibila in Romania

Samsung a lansat camera NX300, definita prin viteza si eleganta si creata pentru a oferi cele mai bune performante in orice moment

Cea mai moderna modalitate de conectare Wi-Fi este deja incorporata de modelul NX300, care permite utilizatorilor sa-si distribuie fotografiile realizate intre diferite dispozitive si desktop-uri.

Cu ajutorul tastei Direct Link imaginile pot fi distribuite rapid si usor intre aparatul de fotografiat, smartphone sau tableta prin simpla apasare a unui buton, in timp ce aplicatia Smart Camera, disponibila pe Android si iOS, conecteaza smartphone-ul utilizatorului la aparatul de fotografiat prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, dandu-i posibilitarea sa editeze, distribuie si sa copieze imaginile realizate. Astfel, consumatorii vor putea parcurge o calatorie in imagini complexa, de-a lungul dispozitivelor si a platformelor sociale preferate.

Sistemul Hybrid Auto Focus (AF) ii ofera fotografului posibilitatea de a controla experienţele de fotografiere rapida. Sistemul AF permite detectarea rapida si exacta a fazei si contrastului de care este nevoie, in timp ce viteza de 1/6000 sec. a shutter-ului si modul de fotografiere continua de 8.6 fps ofera fotografului sansa de a nu pierde niciun moment important.

Citește și:

Capacitatea de a realiza fotografii de inalta calitate a modelului NX300 este crescuta de un nou senzor, cel mai bun in clasa de senzori APS-CMOS de 20.3 megapixeli, capabil sa realizeze imagini de inalta calitate, cu nivel impresionant al detaliilor, cu culori clare, bogate şi bine definite in orice conditii de iluminare.

Dupa lansarea in 2012 a primului aparat foto cu adevarat conectat, GALAXY Camera, ne-am dorit sa urmam promisiunea facuta si sa oferim un produs nou care sa ajunga in topul preferintelor fotografilor. Modelul NX300 a fost conceput pentru utilizatorul obisnuit de camere foto.

Este un aparat care da tonul in ceea ce priveste standardele de fotografiere exterioara, precum si cele cerute de cele mai noi tehnologii digitale cu adevarat inovatoare, permitand conectivitate Wi-Fi. Anul 2013 va contribui la dezvoltarea pietei aparatelor de fotografiat si va deschide o noua lume de posibilitati pentru fotografii din intreaga lume, iar Samsung va fi acolo, la fiecare pas", a declarat Sun Hong Lim, Vicepresedinte Senior si Sef al echipei de Vanzari si Marketing a diviziei Digital Imaging, in cadrul Samsung Electronics.

Citește și:

Performantele camerei foto NX300 ajuta orice consumator sa realizeze fotografii la cele mai inalte standarde profesionale.

Modul Samsung Smart le permite utilizatorilor sa aleaga dintre 14 setari diferite, precum: Creative Shot, Landscape, Trace Light sau Action Freeze. Fiecare setare va regla automat atat viteza de declansare, cat si diafragma, pentru a obtine cea mai buna poza posibila.

Realizarea si vizualizarea imaginilor este, de asemenea, o experienta interactiva si usor de parcurs, cu ajutorul ecranului rotativ AMOLED de 84 mm (3.31"), datorita caruia realizarea de imagini din orice unghi devine posibila, in timp ce ecranul hibrid cu touch si interfata de utilizare cu 5 moduri manuale este simpla si intuitiva.

Fotografiaza rapid, distribuie si mai rapid

Modelul NX300 este foarte rapid, intocmai ca atletul Usain Bolt, permitand utilizatorilor sa ia parte la actiune si sa fotografieze momente uimitoare.

Citește și:

Campania "NX Junior Photographer" demarata cu ocazia lansarii parteneriatului dintre Samsung si Usain Bolt a pornit de la pasiunea atletului de a sta in spatele camerei de fotografiat.

Totodata, din acest parteneriat face parte si o colaborare cu fundatia Usain Bolt Foundation, infiintata de olimpicul medaliat de sase ori cu aur, in cadrul careia vor fi oferite echipamente si lectii de fotografie tinerilor talentati din medii defavorizate. Acestor activitati li se vor adauga in urmatoarele luni si alte initiative dedicate celor carora le place viteza.

Pentru a afla mai multe informatii, va rugam vizitati pagina de Facebook a camerei Samsung NX:
www.facebook.com/SamsungNX

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.