Setari Cookie-uri

Fotografia profesionala si de inalta performanta posibila cu Samsung NX300 disponibila in Romania

Samsung a lansat camera NX300, definita prin viteza si eleganta si creata pentru a oferi cele mai bune performante in orice moment

comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial in media digitala si tehnologii de convergenta, lanseaza NX300 pe piata din Romania, alaturi de obiectivul NX de 45 de mm F1.8 2D/3D, primul sistem cu lentila 3D capabil sa capteze atat imagini, cat si clipuri video full HD la o calitate 3D.

Noul NX300, ce permite utilizatorilor sa isi puna in valoare stilul personal cu ajutorul designului modern si retro, este disponibil la pretul de 3.579 lei, in culorile maro, alb sau negru, cu o banda contrastanta argintie.

Prezentat in ianuarie la CES, NX300 este varful de gama al noii serii inovatoare de camere de fotografiat NX, care include si versiunea modernizata a camerei SMART CAMERA 2.0, un centru de functionalitati si de modalitati inovatoare de conectare.

Modelul NX300 ofera functii utile, moderne si practice pentru fotografii profesionisti aflati in cautarea celui mai bun aparat de fotografiat compact (CSC), care sa permita realizarea de fotografii si de videoclipuri de inalta calitate in orice mediu si orice moment. In plus, parteneriatul exclusiv al Samsung cu cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, contribuie la promovarea noii camere NX300 la nivel international.

Citește și:

Pentru noi, cei de la Samsung, modelul NX300 este varful de gama al seriei de aparate de fotografiat SMART CAMERA, fiind conceput pentru fotograful profesionist. Suntem convinsi ca utilizatorii romani vor indragi noua camera foto", a declarat Mirela Vulpe, Digital Imaging Product Manager, in cadrul Samsung Electronics Romania.

„Modelul NX300 le ofera consumatorilor posibilitatea de a realiza, edita si distribui cele mai frumoase fotografii, noul aparat avand incorporata cea mai avansata tehnologie de conectare disponibila in acest moment".

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.