Setari Cookie-uri

Solutiile Samsung de imprimare direct de pe telefonul mobil fac imprimarea mai usoara

Samsung lanseaza noi solutii de imprimare care consolideaza pozitia de lider in materie de imprimare de pe telefonul mobil

comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd. introduce trei solutii pentru imprimare mobila care fac posibila imprimarea de documente direct de pe dispozitivele mobile, cu ajutorul catorva miscari simple.

Disponibile pe Samsung GALAXY S4, aceste solutii includ: o aplicatie de imprimare mobila care a fost dezvoltata atat pentru smartphone-uri, cat si pentru tablete, comanda "Print", o comanda specifica pentru imprimarea mobila care este inclusa in sistemul de operare al smartphone-ului, precum si tehnologia Near Field Communication (NFC), incorporata deja de mai multe modele noi de imprimante Samsung.

"Incepand cu GALAXY Tab in 2010, am continuat simplificarea procesului de imprimare mobila", a declarat Joosang Eun, Vicepresedinte Senior al Echipei de Vanzari si Marketing din cadrul Diviziei Printing Solutions Business a Samsung Electronics.

Citește și:

"De atunci am reusit sa dezvoltam o varietate tot mai mare de solutii care sa permita clientilor nostri sa isi conecteze smartphone-urile si tablete la imprimantele noastre prin intermediul unei retele wireless. Noile noastre solutii de imprimare mobila au continuat sa faca tot mai rapida si usoara activitatea de imprimare, iar acest lucru arata ca ne consolidam in continuare pozitia de lider pe segmentul de imprimare mobila. "

Pe langa tipul de solutii de imprimare disponibile pe GALAXY S4, Samsung a dezvoltat solutii de imprimare mobila si pentru alte modele de smartphone-uri sau dispozitive, precum: GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note, GALAXY Note II, impreuna cu o serie de dispozitive Galaxy Tab.

Aplicatia Samsung MobilePrint

Aplicatia Samsung MobilePrint duce imprimarea mobila la un nou nivel. Datorita acesteia, chiar si utilizatorii care nu detin un smartphone sau o tableta Samsung pot isi folosi dispozitivele lor mobile pentru a imprima imagini, e-mail-uri sau pagini web, precum si documente Google Docs, fisiere in format PDF sau documente Microsoft Office. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa descarce aplicatia si sa o instaleze pe dispozitivul pe care il folosesc.

Citește și:

Pe langa acest lucru, aplicatia ofera si o functie de transmisie fax, singura functie de acest gen disponibila in industria telefoanelor mobile. In plus, aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa scaneze imagini cu ajutorul unei imprimante Samsung multifunctionale si sa trimita respectivele documente scanate direct catre un dispozitiv mobil.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.