Setari Cookie-uri

Solutiile Samsung de imprimare direct de pe telefonul mobil fac imprimarea mai usoara

Samsung lanseaza noi solutii de imprimare care consolideaza pozitia de lider in materie de imprimare de pe telefonul mobil

Imprimare mobila cu o singura atingere

Imprimarea de pe PC-uri necesita adesea realizarea mai multor proceduri care iau timp, precum: instalarea driver-elor si aplicatiilor de software.

Cu ajutorul noilor solutii de imprimare de pe dispozitive mobile lansate de Samsung imprimarea devine foarte simpla si rapida. Singurul pas care trebuie facut acum de utilizatori este sa apese butonul "Print" existent pe ecranul de meniu al unui dispozitiv mobil Samsung.

Datorita functiei de imprimare incorporate, dispozitivele mobile Samsung pot detecta automat o imprimanta Samsung aflata in apropiere si imprima rapid imagini, e-mail-uri, pagini web sau pagini din aplicatiile Samsung, precum SMemo si SNote.

De asemenea, prin numai cateva atingeri ale dispozitivului mobil, utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de setari, precum: numarul de copii care trebuie imprimat, tipul de imprimare fata-verso, dimensiunea documentului, orientarea paginii, tipul documentului sau pot selecta setarile de culoare dorite.

Citește și:

Prima imprimanta color cu laser din lume cu tehnologie NFC

Datorita lansarii recente a imprimantelor color cu laser cu tehnologie NFC de la Samsung, consumatorii vor avea posibilitatea de a imprima documente prin simpla apropiere a unui dispozitiv mobil de o imprimanta Samsung.

Atunci cand un smartphone activ NFC este plasat in apropierea unei imprimante cu NFC, cele doua dispozitive se vor conecta automat. Imprimarea se poate face fara vreo alta configurare suplimentara. Aceasta solutie sigura si comoda permite utilizatorilor sa imprime fotografii, documente, e-mail-uri si continut web urmand doar cativa pasi simpli si rapizi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.