Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 80% pentru abonamentele pentru tot sezonul

La 1 iunie, Divertiland incepe sezonul cu noi optiuni pentru distractie.

comunicat de presa:

• Lectii de surfing in piscina cu valuri, unica in Romania
• 22 de tobogane pentru senzatii puternice
• Trei zone de restaurante cu mancare pentru toate gusturile
• Zona VIP cu lounge privat pentru o experienta de cinci stele
• Zona dedicata pentru copii, cu peste 70 de atractii special create pentru ei
• Cea mai curata apa din Bucuresti

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi asteapta vizitatorii, de la 1 iunie, cu tobogane spectaculoase si lectii de surfing in singura piscina cu valuri din Romania.

Anul acesta, vizitatorii pot alege dintr-o varietate de zone destinate distractiei. Principalele atractii sunt piscina cu valuri, unica in tara, tobogane cum nu s-au mai vazut, Lazy River sau raul lenes pentru cei dornici de relaxare, un loc de joaca special pentru copii si 4.200 de metri patrati de plaja cu cel mai fin si mai curat nisip.

Citește și:

Piscina de 1.200 de metri patrati „face valuri” in 33 de moduri diferite, potrivite pentru toate tipurile de activitati, acesta fiind singurul loc din Bucuresti in care surfingul si alte sporturi similare sunt posibile. Un instructor este intotdeauna la dispozita celor care vor sa invete cum sa domine valurile.

„Am dorit sa oferim o alternativa avantajoasa la mersul la mare. Cu Divertiland gasesti aproape de casa si valurile, si nisipul, plus extra-atractii si siguranta, totul la cel putin jumatate de pret fata de o excursie de weekend pana la mare”, spune Alexis Paizis, directorul general Divertiland.

Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experiente unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminti.

Dependentii de adrenalina se vor bucura de toboganul cu mai multe benzi, singurul in care coborarea se face cu fata inainte, ceea ce amplifica toate senzatiile. Acesta este ideal pentru intreceri si competitii de grup.

Citește și:

Parcul se mai mandeste si cu cel mai abrupt tobogan din tara, al carui unghi de inclinare de 60 de grade provoaca senzatia de cadere in gol.

Tot la capitolul senzatii tari mai intra si toboganul bumerang, toboganul super-bowl si toboganul de viteza in care „prinzi” 65 km/h.

Tabloul este completat de toboganele tubulare, create pentru cei mai putin aventurosi si de toboganele pentru copii. Tot pentru cei mici mai exista si Rain Fortress, o constructie speciala in care copiii de toate inaltimile au acces la peste 72 de atractii si jocuri.

Pentru cei care cauta relaxarea, Lazy River ofera peste 1 km de plutire lenesa. Cursul raului ii poarta pe vizitatori pe langa atractiile principale ale parcului, oferindu-le o vedere de ansamblu.

In parc se mai afla si o insula de 2.000 de metri patrati, amplasata in centrul parcului. Insula este gandita ca o zona VIP si un loc pentru vizitatorii de toate varstele. In zona VIP se gasesc si foisoare in care vizitatorii se pot bucura de o experienta cu adevarat de cinci stele.

Citește și:

Anul acesta, parcul include si mai multe restaurante, amplasate in zone usor accesibile, cu mancare pentru toate gusturile.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.