Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 80% pentru abonamentele pentru tot sezonul

La 1 iunie, Divertiland incepe sezonul cu noi optiuni pentru distractie.

„La Divertiland, distractia este pentru toata familia. Avem grija atat de nevoile adultilor, cat si de cele ale copiilor, astfel incat sa ne asiguram ca toata lumea se bucura la maximum de ziua petrecuta in parc. Grija si respectul nostru pentru clienti se reflecta si in conditiile stricte de igiena, securitate si in servirea prompta si prietenoasa. De asemenea, avem cea mai curata apa care poate fi gasita intr-o piscina din Romania, in urma unei investitii majore in sistemele de filtrare, recirculare si dezinfectare, create si implementate conform standardelor germane, cele mei stricte dintre standardele internationale din acest domeniu”, spune Alexis Paizis, directorul general Divertiland.

Divertiland intrece standardele din Romania si in ceea ce priveste siguranta. In perioadele de varf, 35 de salvamari au grija ca toata lumea sa se afle in siguranta. De asemenea, o firma privata asigura securitatea inauntrul si in afara parcului.

Citește și:

Divertiland este o destinatie pentru oamenii din Bucuresti aflati in cautarea unui loc in care sa-si petreaca zilele de vara, dar si pentru cei din orasele apropiate, precum Pitesti, Ploiesti sau Giurgiu, care pot ajunge in acest loc foarte usor. Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces gratuit la sezlonguri, umbrele si colaci de salvare. Transportul gratuit va fi disponibil pentru clienti, facilitand accesul de la statia de metrou Pacii, din Militari, la Divertiland si inapoi.

Clientii pot cumpara deja abonamente avantajoase pentru intreg sezonul cu o reducere de 80%. Acestea sunt disponibile pe site-ul Divertiland – www.divertiland.ro. Incepand cu 1 iunie, abonamente saptamanale si lunare vor fi de asemenea disponibile pe site.

Biletul de intrare pentru o singura zi costa 50 de lei pentru adulti si copii peste 1,20 m si 40 de lei pentru studenti si copii sub 1,20 m in timpul saptamanii si 80 de lei, respectiv 70 de lei in zilele de sambata si duminica.

Citește și:

Costul unui bilet include accesul nelimitat la toate atractiile, precum si la materialele adiacente – colaci, umbrele si sezlonguri.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.