Setari Cookie-uri

Romanian Design Week Preview: 17-26 mai 2013

Romanian Design Week - Preview include peste 90 de designeri, mai bine de 30 de locuri si 38 de evenimente colaterale.

Alte evenimente care au loc sub acoperisul Palatului Stirbei, in timpul Romanian Design Week:

Pe tot parcursul Romanian Design Week, curtea Palatului Stirbei se transforma intr-o terasa Peroni, unde vizitatorii expozitiei pot socializa dupa vizitarea expozitiei centrale.

In cadrul parteneriatului cu Romanian Design Week, Peroni va gazdui in fiecare seara, pe toate perioada evenimentului, in Fratelli Espresso Bar, petrecerile “AfterHoursRDW Inspired by Peroni” - un tribut adus designului si stilului. Evenimentele incep pe 17 mai, cand va avea loc petrecerea de deschidere Welcome to RDW by Peroni Italy.

adidas Originals inspiration wall @ Romanian Design Week

In perioada 17-26 mai, intre orele 18.00-22.00, adidas Originals testeaza creativitatea si originalitatea vizitatorilor expozitiei centrale Romanian Design Week. Spray-uri de graffiti, carioci colorate si un intreg perete vor fi materia prima pentru o creatie semnata de toti participantii, iar unul dintre acestia va castiga un premiu adidas.

Citește și:

Tot in curtea Palatului, vizitatorii vor descoperi si instalatia outdoor PLUG INTO NATURE, realizata de PATZAIKIN, din trei canotci suspendate si biblioteca parte din proiectul Plai (liber in gradina), creata special de biroul de arhitectura Republic of Architects pentru RDW.

Expozitia “Death by Diamonds & Pearls” - Carioca

17-26 mai

In spatiul inedit de la subsolul Palatului, poti admira pe toata perioada Romanian Design Week o expozitie speciala Carioca.

Architecture Hunting

19 mai

Duminica, 19 mai, incepand cu orele 10.00, are loc un „Architecture Hunting”, organizat in parteneriat cu „de-a arhitectura”. Acesta propune copiilor intre 5 si 15 ani sa se familiarizeze cu arhitectura, sa invete notiuni si idei noi legate de design si sa aiba o experienta pozitiva asociata cu designul.

Citește și:

Ziua Intel @ Romanian Design Week

20 mai este ziua Intel @ Romanian Design Week. Dimineata va incepe cu un eveniment dedicat jurnalistilor si bloggerilor pasionati de stil, design si tehnologie. Vor putea admira cele mai noi Ultrabook-uri convertibile inspirate de Intel, intr-o prezentare unica, acompaniate de obiecte de stil personal si design interior realizate de Ana Morodan si Anca Fetcu.

Dupa-amiaza va fi dedicata fanilor de pe Facebook ai Intel Romania, invitati sa viziteze expozitia centrala Romanian Design Week si expozitia Intel, Design your world now, care va fi gazduita la etajul I al Palatului Stirbei si va putea fi vizitata intre 17-26 mai.

Cocktail BMW, Guest Designer: Daniel Mayerle Interior Designer BMW Worldwide

22 mai, 19.00

Un cocktail cu multe ingrediente: discutii despre design, invitati speciali, pasiune, profesionisti si voie buna.

Citește și:

LOVE ISSUE Portfolio Talks

23 mai, 16.00-20.00

La Palatul Stirbei, tot miercuri, intre orele 16.00 si 20.00, va avea loc un Portfolio Review realizat de Love Issue, impreuna cu fotografii: Tudor Prisacariu, Daniel Djamo si de Constantin Nimigean (fondator Love Issue si Oitzarisme). Inscrierile se fac pe adresa photography@romaniandesignweek.com.

Fashion Photography powered by Nikon 1 & F 64

23 mai, 10.00

Nikon si F64 Studio te invita joi, 23 mai 2013, de la orele 10.00, la un workshop despre fotografia de fashion, sutinut de Vali Barbulescu, la care vei putea testa gama de aparate mirrorless Nikon 1. Inscrierile se fac la presa@f64studio.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.