Setari Cookie-uri

INARI BEAUTY FASHION LOUNGE

INARI Beauty Fashion Lounge este cel mai nou concept de Beauty Spot

Comunicat de presa

INARI Beauty Fashion Lounge este cel mai nou concept de Beauty Spot, un loc in care atat femeile cat si barbatii pot incerca cele mai noi si exclusiviste tehnici de infrumusetare, pot sta la o cafea sau savura un meniu raw vegan, si pot trece pragul unei case de moda unde au parte de consilierea unor specialisti in design vestimentar.

INARI Beauty Fashion Lounge este o incantare a spiritului, frumusetea, sub toate aspectele, este modelata de armonia proportiilor si a cromaticii, avand intotdeauna drept fundatie sanatatea, pacea interioara si vibratia increderii.

Spre ocrotirea relatiei dintre trup si spirit, INARI Beauty Fashion Lounge a colectat ritualuri milenare prin care culturile cinstesc frumusetea, gratia si pacea interioara, oferindu-le drept tribut progresul contemporan prin tehnologie in atingerea starii de bine.

Citește și:

Frumusetea fecunda din sanatate. Pentru a o proteja, spre a oferi tinerete, energie, inspiratie si dragoste pentru viata, INARI Beauty Fashion Lounge propune cunostintele, dedicarea si empatia unui medic nutritionist in scopul unui echilibru interior din care sa fie modelate frumusetea, senzualitatea si vigoarea trupului.

Cosmetica INARI

Departamentul de estetica faciala ofera tot ce este mai nou in domeniul cosmetic, bazandu-se pe cele mai sigure si avansate tehnologii.

Beneficiati de diagnosticare profesionala,solutii si tratamente personalizate pe intelegerea profunda a nevoilor fiecarui tip de piele, si a fiecarei probleme de estetica, cu rezultate vizibile imediat.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.