Setari Cookie-uri

INARI BEAUTY FASHION LOUNGE

INARI Beauty Fashion Lounge este cel mai nou concept de Beauty Spot

Tratamente corporale INARI

Lipomassage LPG - Mecanismul unic de lipomasaj actioneaza la suprafata tesutului cutanat indicand un raspuns biochimic. Procesul biologic numit mecanotransductie stimuleaza adipocitele pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei.

Programul lipomassage realizat cu tehnologia de ultima generatie LPG, incepe acolo unde dieta si exercitiile nu mai dau rezultate.



Ultratone Futura Pro este singurul sistem din lume care combina tratamente de biostimulare faciala si corporala (separate sau combinat), cromoterapia, microcurent (curent de joasa intensitate menit sa regenereze celulele pielii si sa maximizeze penetrarea produselor de lifting si intinerire, ultrasunete (curent pulsat care emite unde de inalta frecventa pentru inlaturarea celulitei si stimularea producerii de colagen si elastina, repararea tesuturilor etc, o baza de date personalizata care poate rula automat programe pentru 200 de clienti si programe de slabit, intretinere a pielii, tonifiere, anti-imbatranire, detoxifiere, stimularea circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare cu peste 2 milioane de faze de programe intr-un singur sistem.

Citește și:

Cavitatia cu ultrasunete este cel mai rapid tip non-chirurgical de liposuctie care devine foarte popular astazi. Se folosesc unde sonore de joasa frecventa care decongestioneaza celulele de grasime de sub piele.

INARI propune si impachetari cu ceai verde, cofeina, scortisoara si alge marine.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.