Setari Cookie-uri

Pin up Kangoo Party by Diana Stirbu - cea mai nonconformista lansare a unei sali de Kangoo Jumps

Kangoo by Diana Stirbu este primul club din Bucuresti ce ofera ore de Kangoo Boot Camp, clase in aer liber, si antrenamente diferentiate.

comunicat de presa

Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps, si-a lansat oficial propria sala, Club Kangoo by Diana Stirbu, joi, 30 mai, in cadrul evenimentului cu tematica Pin up Kangoo Party, eveniment desfasurat in incinta clubului aflat in zona Baneasa, la intersectia Bd. Aerogarii cu Bd. Ficusului.

Kangoo by Diana Stirbu este primul club din Bucuresti ce ofera ore de Kangoo Boot Camp, clase in aer liber, si antrenamente diferentiate, intr-o locatie prietenoasa, selecta si spatioasa, de peste 115 metri patrati. Pe langa cele patru tipuri de antrenamente de Kangoo Jumps – TTR (Trim,Tone and Rhythm), Boot Camp, Discovery si Family - clientii pot accesa si ore de Aerobic, Pilates si Zumba, sustinute de cei mai buni instructori din Bucuresti.

Clubul s-a nascut din pasiunea mea pentru Kangoo Jumps si din dorinta de a avea o locatie dedicata acestui tip de antrenament, o locatie in care iubitorii acestui sport sa poata sa vada si sa probeze ghetele. Sunt din ce in ce mai multi cei care practica antrenamentele Kangoo Jumps si ma bucura faptul ca am reusit sa creez o comunitate numeroasa, care ma sustine la toate evenimentele pe care le organizez sau la care particip in calitate de instructor Kangoo Jumps”, spune Diana Stirbu.

Citește și:

Diferentierea claselor de Kangoo Jumps, in functie de nivelul de antrenament al participantelor, este un principiu de baza pentru clubul Kangoo by Diana Stirbu, clientii avand posibilitatea sa isi aleaga singuri nivelul de antrenament la care se simt confortabil: clase de incepatori, intermediari sau avansati.

Antrenamentele in aer liber, Kangoo Boot Camp, sunt “clase desfasurate o data pe saptamana, in Parcul Privighetorilor din Baneasa. Antrenand in mod simultan toti muschii corpului si crescand echilibrul, flexibilitatea si rezistenta, acest tip de miscare poate fi o ocazie speciala de care sa se bucure toata familia, intr-un mod sanatos, sigur si distractiv”, completeaza Diana Stirbu.


Culoare, zambete si energie la Pin up Kangoo Party

Seara Pin up Kangoo Party a fost deschisa cu o lectie demonstrativa de Kangoo Jumps, sustinuta de Diana si Luisa Stirbu, antrenori internationali de Kangoo Jumps, care au realizat, alaturi de participanti, miscari de baza, pe o coregrafie simpla, timp de 15 minute, in tinute vesele pin up. In scurt timp dupa demonstratie, invitatii, care nu au mai incercat acest tip de antrenament, au avut posibilitatea, ca in pasi de dans, sa incalte pentru prima data ghetele Kangoo Jumps.

Citește și:
  • De ce răcesc tot timpul?

Evenimentul a reunit intr-o atmosfera vintage, specifica anilor ’40, reprezentanti ai blogosferei de lifestyle, corespondenti din presa, clientii fideli ai clubului si partenerii Kangoo by Diana Stirbu.

Decorul vintage si floral a fost asigurat de Glomyshop si The Wedding Company, iar gustarile raw vegan au fost oferite de Restaurantul Rawdia. Fa Sport, sponsorul principal Kangoo by Diana Stirbu si Bucovina, YVY Bags, GNC, Slim Duo Forte au garantat distractia, voia buna si surprizele pe tot parcursul serii.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.