Setari Cookie-uri

Eucerin te ajuta sa-i oferi pielii tale cel mai frumos cadou pe timp de vara: ingrijirea

Avem motive bune sa iubim vara, insa aceasta este perioada in care nu trebuie sa uitam de grija pentru pielea noastra.

comunicat de presa

Vara ne reincarca bateriile, ne binedispune, ba chiar ne stimuleaza si imunitatea. Suntem cu gandul la vacante, la mare sau la munte, iar grijile sunt mai mult ca niciodata uitate in bagaj. Avem motive bune sa iubim vara, insa aceasta este perioada in care nu trebuie sa uitam de grija pentru pielea noastra.

Aceasta necesita o atentie speciala, in principal din cauza radiatiilor solare ce au un impact negativ puternic. Soarele poate afecta nu doar tenul, ci si buzele si pielea corpului. Din pacate bagajul e oricum neincapator si nu ai cum sa iei cu tine toate produsele de ingrijire, asa ca trebuie sa te rezumi la cele mai importante.

Atunci cand te gandesti la vacanta, te gandesti la distractie, plimbari si efort fizic, astfel incat, Eucerin expertul in stiinta si sanatatea pielii, a dezvoltat kit-ul complet de ingrijire pentru ca tu sa ai o vara fara griji.

Citește și:

Destinate celor care vor sa ofere pielii ingrijirea de care are nevoie, produsele contin ingrediente active, cu tolerabilitate excelenta si se adreseaza oricarui tip de piele, dar cu preponderenta celor ce sufera vara de pe urma pielii sensibile. Kit-ul contine produse de ingrijire pentru rutina zilnica, pe care trebuie sa le ai cu tine fie ca te afli pe plaja, la munte, in parc sau in aglomeratia orasului.

Descopera kit-ul complet de ingrijire pentru sezonul cald. Produsele componente acopera intreaga paleta de nevoi ale pielii in sezonul cald:

Spray transparent nelipicios cu FPS 30

Acest spray transparent este special conceput pentru toate tipurile de piele si iti ofera o protectie garantata impotriva radiatiilor daunatoare. Datorita formulei lejere ce se absoarbe rapid, este indicat si pentru pielea acoperita de par si predispusa la acnee.

Citește și:

Filtrele foarte eficiente UVA/ UVB (corespunzatoare standardelor UE) si protectia suplimentara a celulelor din profunzime cu extract de radacina de lemn dulce garanteaza protectia impotriva deteriorarii pielii induse de razele UV. Pielea ta este complet protejata - chiar si in straturile profunde ale epidermei.

Produsul are o textura lejera, nelipicioasa, care nu lasa urme. Este rezistent la apa si la transpiratie si e adecvat pentru sportivi si pentru activitati in aer liber. Produsul nu contine conservanti. Pret: 69 RON, cantitate 200 ml


Gel-Crema dupa plaja impotriva alergiilor solare

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare. Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Nu contine parfum si nici agenti de emulsionare pentru a minimaliza riscul alergiilor solare.
Pret: 56 RON, cantitate 150 ml

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.