Setari Cookie-uri

Eucerin te ajuta sa-i oferi pielii tale cel mai frumos cadou pe timp de vara: ingrijirea

Avem motive bune sa iubim vara, insa aceasta este perioada in care nu trebuie sa uitam de grija pentru pielea noastra.

Ulei de dus pH5

Uleiul de dus Eucerin pH5 nu trebuie sa lipseasca din gama de ingrijire folosita de intreaga familie, pe timpul verii. Pielea deshidratata dupa plaja are nevoie de produse delicate si hidratante cu rol de refacere a barierei lipidice, care protejeaza tesuturile.

Creat de Centrul de Cercetare Eucerin pentru a intampina nevoie speciale ale pielii uscate si sensibile, acest ulei de dus de folosinta zilnica curata intr-un mod foarte delicat si reface bariera lipidica, conservand sistemul de aparare propriu pielii.

Sistemul pH5 EnzymeProtection activeaza sistemul de aparare propriu pielii, iar combinatia de Tampon Citrat pH5 si tensioactivi delicati stimuleaza enzimele proprii pielii si intaresc mantaua acida de protectie a acesteia. Disponibil in varianta fara parfum, produsul este destinat igienei zilnice, si conform studiilor clinice, este tolerat de pielea sensibila si uscata, chiar si la nivelul pielii afectate de leziuni.

Citește și:

Pret: 36 RON, cantitate 200 ml

Deo roll-on pH5 24h pentru pielea sensibila si intoleranta

Deo Roll-on-ul Eucerin pentru piele sensibila si intoleranta combina efectul anti-perspirant timp de 24 de ore cu o formula delicata de ingrijire, potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu formula sa testata dermatologic, fara alcool, fara parfum sau coloranti, roll-on-ul Eucerin Deo Sensitive se remarca prin toleranta ridicata la nivelul pielii, fiind recomandat chiar si in cazul persoanelor care se confrunta cu probleme speciale precum dermatita atopica sau psoriazis.

Mai mult decat atat, poate fi folosit si de persoanele care au tolerabilitate scazuta la produse de tip deo roll-on si spray. Datorita formulei sale delicate, Eucerin Deo Sensitive actioneaza activ asupra pielii si nu inhiba functionarea normala a glandelor sudoripare.

Citește și:

Imbogatit cu bisabolol (extras din musetel), un ingredient recunoscut pentru functiile sale de regenerare si calmare a pielii, este recomandat si dupa epliare, atunci cand pielea axilei este mult mai sensibila. Valoarea pH sub 6 reduce activitatea bacteriana si implicit, procesul de transpiratie.

Pret: 28 RON, cantitate 50 ml

Lip Aktiv pH5 balsam pentru buze

Pielea buzelor este extrem de subtire si sensibila, si de aceea este imediat afectata de razele solare puternice. Uscarea si deshidratarea buzelor poate deveni o adevarata problema, ducand la aparitia fisurilor si a sangerarii. Acest disconfort este usor de evitat insa, daca vei avea tot timpul la tine balsamul de buze Lip Aktiv de la Eucerin, ce protejeaza buzele impotriva actiunii agresive a factorilor externi (soare, praf, vant). Factorul de protectie FPS 6 protejeaza buzele de efectele nocive ale radiatiilor UV, iar Dexpanthenol si vitamina E ingrijesc si hidrateaza buzele sensibile in profunzime, ferindu-le de asprime si crapaturi. Un balsam de buze extrem de practic pe care il poti purta zilnic in poseta ta, dar si la plaja.

Citește și:

Pret: 17 RON

Produsele Eucerin sunt disponibile exclusiv in farmacii. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.eucerin.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.