Setari Cookie-uri

Heineken va invita sa urmariti "Dropped", un experiment social dedicat calatorilor legendari

Heineken propune un experiment curajos, care face parte din cea mai recenta campanie globala, Voyage.

Pe masura ce episoadele Dropped ni se dezvaluie, experimentul social va prinde viata, iar spectatorii fiecarei aventuri vor putea urmari itinerariul calatorilor prin intermediul unui jurnal de calatorie.

Destinatia finala? Acasa. Oare vor reusi? Raspunsul se afla in fiecare dintre calatori, rezultatele seriei Dropped fiind absolut spontane,. Totul tine doar de dorinta fiecarui participant de a depasi provocarile, aceasta fiind unica modalitate de masurare a succesului. Astfel, legendele nu sunt create, ci se nasc in situatii limita.

Spotul TV Voyage, din care a fost inspirat si experimentul de calatorie Dropped, a fost lansat oficial pe 1 iunie, urmand ca pe 3 iunie sa fie dezvaluite si episoadele primei aventuri Dropped pe site-ul www.Heineken.com si pe canalul YouTube. Fiecare experienta Dropped va fi compusa din trei episoade completate cu materiale de la filmari.

Citește și:

Andrea Veress, Global Brands Group Brand Manager HEINEKEN Romania, declara:

“Prin campania Voyage ne dorim sa ii inspiram si sa ii determinam pe consumatorii nostri sa fie deschisi catre ce se intampla in lume. Vrem sa le oferim sansa sa isi depaseasca limitele, sa fie spontani si sa isi dezvaluie personalitatea intr-o calatorie de nedescris! Privitorii, nu doar participantii la aceasta campanie, vor putea contribui in mod constant la aceste aventuri legendare, care vor alimenta social media in urmatoarea perioada.”

Consumatorii care cumpara Heineken® in ambalajul special de promotie vor putea inscrie codul promotional si vor participa la un joc online, care le testeaza abilitatile de navigare in cadrul unei calatorii digitale.

Cativa norocosi vor castiga propria lor experienta de calatorie legendara, cu premii ce includ calatorii pline de aventura si adrenalina, culminand cu o experienta la care orice aventurier adevarat aspira: un training spatial.

Citește și:

Prima calatorie din seria Dropped va fi lansata pe 3 iunie, iar urmatoarele aventuri vor fi dezvaluite la fiecare trei saptamani.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.