Setari Cookie-uri

NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului cu noua gama de produse hidratante sub dus

Femeile active au toate motivele sa-si hidrateze pielea!

comunicat de presa

Suntem femei si ne place! De-a lungul timpului rolul femeii in societate a evoluat treptat, devenind tot mai complex. Statutul de femeie a zilelor noastre inseamna de cele mai multe ori stradania continua de a fi un bun profesionist, o sotie sau o iubita ideala, o prietena de nadejde sau o mama dedicata.

Totusi cand ziua are doar 24 de ore, lucrurile se complica putin, iar de pe lista de prioritati dispar treptat momentele cu tine. Pana si ritualul de ingrijire se contracta, in special ritualul de hidratare corporala, desi beneficiile sale sunt cunoscute si apreciate de orice femeie care isi iubeste si isi respecta pielea.

Studiile au aratat ca multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o lotiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzatia de piele lipicioasa dupa aplicarea acesteia. Statisticile arata ca in Romania doar 7 din 100 de femei folosesc o lotiune de corp cu aplicare lichida.

Citește și:

NIVEA a hotarat sa vina in ajutorul femeilor active si sa revolutioneze hidratarea corporala cu primul Lapte de Corp sub Dus pentru o piele uimitor de catifelata!

Vrei sa scapi de timpul pierdut asteptand ca lotiunea de corp sa intre in piele? Dar de senzatia de piele lipicioasa ce ramane uneori dupa aplicarea produsului hidratant?

Noua gama de produse hidratante sub dus de la NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului printr-o modalitate simpla si inovatoare de a te hidrata chiar in timp ce faci dus.

Formula unica a produsului se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa gelul de dus. Pielea ramane hidratata si catifelata chiar si dupa uscarea cu prosopul.

Acum nu mai trebuie sa astepti sa te usuci dupa dus si nici nu vei mai avea acea senzatie lipicioasa. Gama este compusa dintr-o Lotiune de Corp Hidratanta sub Dus cu minerale marine, destinata pielii normale si un Lapte de Corp Hranitor sub Dus pentru pielea uscata cu ulei nutritiv de migdale.

Citește și:

Dupa ce au testat noua gama, patru din cinci femei au confirmat ca nu au mai avut nevoie de aplicarea unei lotiuni traditionale de corp intrucat noile produse de hidratare sub dus NIVEA le-au oferit aceleasi beneficii de hidratare fara nevoia de a mai astepta ca pielea sa se usuce. In plus, 87% dintre femei au afirmat ca isi simt pielea hidratata.

NIVEA, cel mai inovator brand in ingrijirea pielii

Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul NIVEA a adus consumatorilor cele mai bune si inovatoare formule de ingrijire a pielii, incepand cu celebra cutiuta albastra NIVEA Creme vanduta in intreaga lume.

Acesteia i-au urmat alte inovatii fara de care nu ne putem imagina ritualul modern de ingrijire a pielii: primul produs pentru protectie solara, primul lapte de corp, primul after shave fara alcool, primul deodorant cu proprietati de ingrijire a pielii si prima crema anti-rid cu coenzima Q10, proprie pielii.

Citește și:

Prin dezvoltarea Laptelui si Lotiunii de Corp sub Dus, NIVEA bifeaza inca o premiera in dezvoltarea de produse destinate ingrijirii pielii si aduce femeilor o noua generatie de creme, o inovatie menita sa le ajute in rutina zilnica de ingrijire corporala.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.