Setari Cookie-uri

La cutitul iscusit - carnuri de seama pentru bucatari cu dichis

Astazi se inaugureaza cel mai mare magazin din lantul de macelarii „La cutitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitala.

comunicat de presa

Avand o suprafata de 120 de metri patrati, noua carmangerie este cel de-al cincilea magazin din cadrul afacerii ce functioneaza in sistem de franciza.

„La cutitul iscusit” este macelaria zilelor noastre, unde se gaseste cea mai bogata oferta de pe piata. Indiferent ca ai in plan sa pregatesti o masa gourmet sau bucate traditionale romanesti, aici e locul din care alegi sa te aprovizionezi, pentru ca doar aici ai, sub acelasi acoperis, un asortiment ofertant de carne de vita, porc, pui, gasca, rata, curcan, miel, marinate, impanate si preparate ready to cook, pe placul oricarui maestru bucatar.

Mai ales ca acum ai la dispozitie cinci magazine – in Piata Obor, in Piata Valea Ialomitei, in imediata vecinatate a Pietei Gorjului, in Piata Dorobanti si in zona Pietei Victoriei – dintre toate, unul cu siguranta iti este la indemana.

Citește și:

Ideea lansarii unei astfel de francize a pornit de la oferta redusa de pe piata si nevoia de a se gasi toate tipurile de carne la un loc. Si nu orice fel de carne, „La cutitul iscusit” reinvie vechile traditii macelaresti, unde totul se face cu simt de raspundere.

<<Ne mandrim cu micii nostri facuti cu zeama de oase. Toti carmangierii stiu ca acesta este secretul pentru ca mititeii sa se lege foarte bine, dar putine sunt macelariile care ii mai prepara in acest fel. “La cutitul iscusit” se vor comercializa numai asemenea produse, pregatite doar din carne si slana, fara coloranti si conservanti.

Noua macelarie pe care o inauguram astazi este cel mai mare magazin al francizei - flagship store-ul francizei, cum ii spunem noi, folosind un termen imprumutat - locul unde vom lansa, spre a fi testate, cele mai avangardiste retete create de maestrii nostri carmangieri>>, a declarat Madalin Simion, brand consultant "La cutitul iscusit".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.