Setari Cookie-uri

La cutitul iscusit - carnuri de seama pentru bucatari cu dichis

Astazi se inaugureaza cel mai mare magazin din lantul de macelarii „La cutitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitala.

In premiera pentru Bucuresti, doar in macelarille “La cutitul iscusit” se gasesc porci mangalita (fara colesterol) si portofoliul va fi in foarte scurt timp extins cu carne proaspata provenita de la pasari crescute in batatura si nu in ferme.

O alta diferentiere fata de piata autohtona o reprezinta carnea de vita de la vaci crescute special pentru carne (nu pentru a da lapte!). Aceasta e fie maturata gata, importata din Franta, fie romaneasca, avand la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, intr-un mediu controlat (foarte curand in magazine). In plus, pentru consumatorii-gourmet exista posibilitatea de a cumpara, doar pe baza de precomanda, carne de iepure, prepelite, potarnichi etc.

“Mergand pe un model occidental, am inceput deja colaborarea cu o serie de restaurante pe care le aprovizionam in mod regulat cu un larg asortiment de produse. La ei, genul acesta de parteriat a
dus la diversificarea meniurilor.

Citește și:

Sunt sigur ca asa se va intampla, cat de curand, si la noi. Putand achizitiona zilnic carne proaspata de rata, gasca sau iepure, sunt convins ca bucatarii vor gasi o modalitate sa se diferentieze de celelalte restaurante, creand retete noi. In scurta vreme vom incepe si livrarea la domiciliu”, a mai precizat Madalin Simion.

Prin deschiderea celui mai mare magazin al francizei “La cutitul iscusit” s-au creat 16 locuri de munca. Toate cele 5 magazine inaugurate pana acum insumeaza nu mai putin de 50 noi locuri de munca.

Pregatesti un festin carnivor? Fa-ti drum pana la cea mai apropiata macelarie “La cutitul iscusit”. Iti stau la dispozitie cinci magazine, la urmatoarele adrese:

- Piata Obor – Str. Ziduri Mosi nr. 4, in noua piata Obor Market, vizavi de Crama Murfatlar;

- Piata Valea Ialomitei - Aleea Baiut nr. 20, in incinta pietei, vis-a-vis de standurile de legume;

Citește și:

- in spatele Pietei Gorjului, pe Str. Dezrobirii nr. 33, langa Scoala nr. 31;

- Piata Dorobanti - Str. Radu Beller nr. 3-5, in incinta pietei;

- in zona Pietei Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu nr. 14, vis-a-vis de Mega Image

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.